sniktitt | Gucci Eau de Parfum

Gucci Eau de Parfum er første fulle flaske-innkjøp etter London utskeielsene i sommer. Greit nok, noen ekstra flotte decanter har jo blitt klikket hjem fra Surrender to Chance i mellomtiden. Noen flakonger har også blitt gledelig omplassert. Likevel plenty goodies i esker, hylle, og skap.. 

Gucci Eau de Parfum.. En duft jeg trodde jeg kjente rimelig godt.. alas wrong, til all min fornøyelse. Ved bare tilfeldigheter havnet en decant av dette sensuelle konjakkfargede brygget ned i decant-esken på snuse-vent i sommer.. helt til den var glemt. Etter fabsters parfymesnakk tidligere i høst, begynte tannhjulene i topplokket endelig å knirke i retning Gucci Eau de Parfum og ja.. resten er en historie skrevet i forbauselse, forvirrelse, latter, noe stønning, forventning, og masse nytelse.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Duftbilde: appelsinblomst, heliotrope, karve, iris, timian, røkelse, lær, sandeltre, musk, vanilje, sedertre.
Parfymør: Daniela Roche-Andrier.

Gucci Eau de Parfum forførte meg i det stille med sin snåle, mørke, krydrede, dype, semidirtye heliotrope (luftig, velvet/pudder, blomster/vanilje/mandel, play-doh..) duft. Veldig sensuell, leken på en selvsikker og voksen måte. Slike dufter havner gjerne i komfort sonen min, som ellers inneholder Miller Harris L’air de Rien, Guerlain Shalimar, Serge Lutens Muscs Koublai Khan, Parfumerie Generale L’Ombre Fauve.. Yeah! 
Sexycomforting 😉

Med meget mulig «pending doom» hengende over seg var det egentlig ingenting å sumle med. Fin pris og kul statement flakong i tillegg gjorde det hele til ett fabsters! kjøp. Høsten kan bare fortsette, Gucci-brygget er på plass i hyllen.

Takk irma! For påminnelse og parfymesnakk!
Kilder
duftnoter: via fragrantica.com – Gucci Eau de Parfum
Alle bilder er fotografert av Per Christian H.
Reklame

2 kommentarer om “sniktitt | Gucci Eau de Parfum

 1. Takk for herlig decant 🙂 Det første som slo meg, var at denne må da være reformulert. Jeg hatet den som pesten for endel år tilbake. Men det står 2003 på decanten .. Det må vel bety at det er jeg som er reformulert 😀 Lekker duft i lekker flakong 🙂 Veldig sensuell og rett og slett en nytelse

  😀

  1. Ur Welcome 🙂
   You may be right der altså, har vært inne på tanken. Jeg kjente den ikke helt igjen, husker den som mer intens og voldsom..
   Men dette her var jo bare en sheer (sexy) fun delight! Den har så mye positivt ved seg, fin pris, flakong, duft.. disse kjøpene er ekstra gode!
   Yupp, men jeg lurer på om StC har merket den med årstall for at vi skal klare å skille den ut blant alle Gucci by Gucci by Gucci – sakene. Tror de også har blingset litt på årstallet, mener å huske den kom i 2002. Kjøpte decanten på «Gucci-salg» tidlig i sommer i år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s