sniktitt | Parfumerie Generale L’Ombre Fauve

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Hjelp!

Det er lenge siden en duft har hjemsøkt meg slik som denne. Prøven er nytt til det fulle, og har blitt dabbet på utallige ganger. Men likevel får jeg ikke helt frem i ord/bilder hvorfor den treffer meg så spesielt..

Er det den spennende starten med «ekkelt» vs. deilig?
Alt fra romtemperert melk til honning, musky animalisme, utsøkt amber/med vanilje tendenser, herlig nyslipt fuktet treverk…

Eller den utrolige herlige følelsen den gir?
Myk, komfortabel, samtidig som den er utfordrende og spennende, purrende bestial..

Finner stadig vekk nye sider ved den som forbløffer. Hele opplevelsen av L’Ombre Fauve minner meg litt om reisen jeg hadde med Serge Lutens Muscs Koublai Khan. Duftene har ellers lite/ingenting til felles, annet enn jeg får lyst til å pakke meg selv inn i de 🙂

I tillegg får jeg det beste fra Parfumerie Generale Cuir d’Iris i L’Ombre Fauve som er det woodye aspektet i drydownen spesielt, noe jeg setter veldig pris på.

L’Ombre Fauve er ett hjertelig «purrende» velkomment medlem i samlingen, og den vil bli nytt og brukt til det fulle! Jeg er nyforelsket.. 😆

Reklamer

17 thoughts on “sniktitt | Parfumerie Generale L’Ombre Fauve

 1. Din første PG 😀 Gratulerer!
  Blir neppe den siste 😆
  JEG ER MISUNNELIG!!!
  Jaja, jeg koser meg med Brulure de Rose, og det blir vel flere etterhvert. Det overrasker meg stadig hvor opphengt jeg er i roser .. Fra å være rosehater 🙂

  • Hehe, Takk! 😀
   ..tror du har rett 😆
   (drømmer om Cuir Venenum…)
   Men L’Ombre Fauve har tilfredstilt den største trangen, så nå blir det ikke noe nytt før Juni/Juli… 🙄

   Hehe, har ikke bestilt prøve på Brulure de Rose for jeg ser for meg en veldig leken «søt» feminin rose?
   Rosene må være litt spesiell, «mørke» roser er det flotteste(gjerne med en dæsj nasty).
   Ikke helt sesielt begeistret for safran, men i mindre doser så «spicer» den virkelig opp en mørk rose.
   Skulle ønske Black Tie klaffet på huden min, for drydownen er jo så flott.

   Hmm..fikk lyst å tråle «roseboksen» min i dag 🙄 , tror jeg har en uprøvd Rosine d’Homme som jeg burde ha sniffet på for lengst.
   Og en liten sprut med Noir de Noir hadde varmet på en dag hvor det «snør» 😮 😦

  • Ja, Brulure de Rose blir for søt og feminin for deg tror jeg. Tidligere i dag var det fiken, og nå er det Black Tie. Tror faktisk det er en herreduft som passer best for damer 😀 Av en eller annen grunn, har jeg holdt meg unna Rosine. Får vel se litt nærmere på det en gang også sikkert.

   • Jaja. Det er nok av ting og teste ut 😀
    Hehe, fra fikentreet til rosebusken. Har inntrykk også at Black Tie egentlig fungerer best for kvinner. Nydelig, men alas ikke på min hud 😦

    Hehe, vettu når det gjelder Rosine så tror jeg du har gjort det helt rett. Har prøvd en av de «normale» rosene og den var akkurat det vi ikke liker, tror den het «rosestøv»/støv av rose» eller noe.. Tror merket vil fungere svært godt for de som elsker røde/rosa roser med en pudret «viktoriansk» kvalitet. De er imidlertid ekspert på den type rose har jeg forstått. Men skal ta en snus på Rose d’Homme og se om den kan evt. være verdt å teste for deg. Hvis ikke jeg tar helt feil, så forventer jeg noe ala Rose 31/Black Tie/Dark Rose.

 2. Den vil jeg prøve! 😀
  Hvordan er prisen på PG på TPS i forhold til den offisielle nettbutikken? Og har TPS 30 ml? (Skulle gjerne sjekket selv, men sitter på «verdens treigeste» data).

  Brulure de Rose er nam, men kanskje litt søt? Og så har de jo den nydelige Louange Profanes 🙂

  • Hehe, det kan jo ordnes 🙂

   TPS har visst 30ml av noen av de nummererte, det er visst den «vanlige» collectionen har jeg forstått. L’Ombre Fauve kommer fra en limited eller private collection ser det ut til. Er litt slik som Serge Lutens, at man må sende mail eller ringe for å kjøpe. Liker ikke det helt, men på TPS var det ikke noe problem i det hele tatt. Bare å legge i handlekurven og det var det. Prisen virker omtrent det samme ser jeg, men siden TPS har rimlig shipping og tar seg bryet med å merke fin verdi på pakken, så tror jeg at jeg kom rimligst ut derfra.

   Hehe, I don’t know. Liker jo «søte» parfymer til en viss grad. Blir vel prøvd en gang tenker jeg. Er det PG19, som heter Louanges på luckyscent? Ser sånn ut ja, den har jeg ikke prøvd enda, men det skal jeg gjøre nå. 😀

 3. Gratulerer med kjøp av PG! 😀 Tror heller ikke det blir din siste, hehe. Jeg har lyst på nesten alle, særlig de som finnes i 30 ml.

  L’Ombre Fauve er fantastisk, har den faktisk på i dag. Trengte litt animalsk varme som beskyttelse mot all snøen… Den er ikke lik MKK egentlig, men akkurat som deg får jeg litt samme følelse av dem, det er som å pakke seg inn i noe varmt og godt og beroligende, samtidig som begge er spennende og ganske frekke.

  • Tusen takk 😀 Og takk for introduksjonen til PG enda en gang! Har på følelsen at noen PGs vil finne veien til samlingen min etterhvert. Cuir Venenum er iallefall satt opp på buy-listen i 30 ml. (perfekt størrelse med god pris, en uslåelig kombinasjon). Iris Oriental må jeg se opp for, samme med Cadjmere..

   Ja L’Ombre Fauve er virkelig fantastisk, har også valgt den i dag! 😀 Hehe, ja den er litt frekk, ikke sant? Den vil ikke gi slipp, slik er det jo med de fleste nye, men jeg har en mistanke om at L’Ombre Fauve vil bli brukt ofte.

   Merker at jeg har litt SL abstinenser, og måtte til å spraye litt Fumerie Turque på hånden i går kveld, samt noen dråper med Sarrasins. Oooh. Hvor blir det av sommeren? 😀

  • Sommeren kommer nok snart 🙂 L’Ombre Fauve er en av de duftene jeg har brukt mest de siste månedene. Den føles veldig riktig i mange situasjoner.

   Jeg brukte Sarrasins på konsert fredag, perfekt motvekt til regn og snø og kulde. Men tror den blir enda bedre når det er varmt. Merkelig nok forsvant den ganske fort, selv om jeg sprayet på rikelig – mulig det var pga overflod av sanseinntrykk og masse andre lukter den kvelden. Har aldri tenkt på den som flyktig før. Lørdag brukte jeg Coco på fest, og fikk komplimenter og ekstra klemmer fra folk som syntes jeg luktet godt 😀 Mer vant til at folk rynker på nesa, hehe.

   • Ja vi får håpe det 🙂 Det kan jeg godt forstå 😉 og er helt enig i at den føles riktig i mange situasjoner.

    Åh! Høres godt ut med Sarrasins og ett pust sommer. Hmm, men høres litt skummelt ut at den forsvinner, den har veldig god holdbarhet og helt grei sillage på min hud når jeg dabber fra prøven. Trodde den kanskje ble enda mer fremhevet når den ble sprayet. Hmm..jaja. Får tro den vil gjøre seg i spesielt godt i varmere vær. Jeg skal nok dufte godt av Sarrasins i sommer om jeg så må dabbe meg 😆

    Hehe, så flott! Kompliment gjør seg, og Coco er jo deilig.
    Har fått noen slike «rynkeneser» her også 🙂

   • Det er det som er så rart, når jeg har dabbet den så har den hatt masse sillage og vart i timesvis. Tror nok helst det var nesen min som sluttet å virke akkurat den dagen, men skal teste igjen for sikkerhets skyld 🙂

 4. Ja, er det ikke trivelig med det håndskrevne kortet fra Nazreen (husker jeg navnet riktig) 😀 ?
  Utrolig flotte bilder, -jeg blir fristet noe så aldeles, altså! Det er noe med beskrivelsen din – det må være treverket – som minner meg om min egen opplevelse av Bois blonde. Vidunderlige dufter de lager hos PD.

  • Jo, det gjør susen 😀 samme erfaring fra Tuer. De har fått en kunde «for life» og det blir nok sikkert flere PGs i fremtiden fra TPS er jeg redd 🙄
   Hehe, takk! Mmmm, L’Ombre Fauve er ren nytelse altså, må ha på meg noen sprayer nå 😀 Dette treverket har jeg også så vidt fått i Cuir Venenum, og det er veldig tydelig i Cuir D’Iris så det spørs om det egentlig er en slags «signatur» jeg kjenner. Uansett herlig, og fristende. Har du fått snuse på L’Ombre Fauve forresten?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s