kjøpt i blinde|…

Denne bildekrusellen krever javaskript.

L’Artisan Parfumeur Séville à l’Aube

Så måtte jeg bryte regel nummer 1..

En regel som i ny å ne kan brytes med stor suksess, eller det motsatte.. Blindbuy er en risky affære, men ohh so fun sometimes. Spesielt når prisen på the loot = minimal. Gir rett og slett ett ekstra kick når man er litt snusetrøtt på småprøver, og klør etter noe nytt i sizable kvanta uten helt å vite nøyaktig hva.. Derfor er det først og fremst «cheap thrills» and then some, som bryter regel número uno her hos meg. Å handle inn seriøse «I love it! I need it! I want it! Now!»-dufter jeg ikke vet hvordan lukter, med en like seriøs prislapp to boot, skjer altså sjelden..

cue Séville à l’Aube.. ett av årets (mest?) spennende parfymeslipp. Alltid sulten etter parfymert litteratur, fikk meg til å sluke «The Perfume Lover» fortere enn fy. Når jeg så satte boken på plass i hyllen var det tent ett begjær etter å snuse på fortellingens røde tråd, nemmelig duften Séville à l’Aube.

Prisen ble altså en partybrems jeg måtte tenke litt over, den var full retail. 80% sikker var jeg at duften ville falle i god jord, jeg ville like den. Appelsinblomst er som oftest yes-yes! Sikkerheten steg til 90% når ett scented papir med Séville à l’Aube sprinklet på, dukket opp i postkassen fra en Parfymesnakk-venn 😉
Alluren ble bare sterkere når de første intrykkene av duften ble kjent på nett, og ekstra intens når den ekle «Edition Limitée-labelen» ble smæcket på. Kun én sjanse for tidlig preview hadde falt i fanget.. og med backings fra Helge og Jorid, ga jeg meg ende over til desire og bare lot det stå til.

Ventetiden som fulgte var pinsel. Men også full med herlig elektrisk forventning og rastløs crazyness.
Gøy at det fortsatt er mulig, etter så mange flasker kjærlighet og endeløse prøverør, å nesten bli helt bedugget av ny potensiell blind love sneglende på vei..

Og ja, første snus fulgte med seg ett spetakkel av lyder.. all good ones 😉

Takk til Jorid & Helge for at dere ville være med å blindbye med meg.
Takk til KM83 på Parfymesnakk, for velduftende ark som virkelig fikk vist meg Séville à l’Aube’s addictive kvaliteter.


Reklame

4 kommentarer om “kjøpt i blinde|…

 1. Jeg er visst helt ute av blogg-verdenen for tiden. Får ikke med meg noe ..
  En regel er til for å brytes 😀 Blindbuy er uhyggelig morsomt! Jeg kommer aldri til å slutte helt med det. Det bør selvfølgelig (vanligvis) være noe rimeligere saker, men denne var litt spesiell da 😀 Litt safe var du jo etter å ha kjent den på papir 🙂 Gratulerer med herlig flaske 😀 Og tusen takk for herlig decant 😀

  1. Uggh, ja du må ikke snakke 🙄
   Er ikke mye bedre her, og året som har gått har krevd så mye at jeg rett og slett ikke har fått til noe skriverier.
   Nå fikk jeg endelig ordnet til noe da 😆

   Jess! Var vel strengt tatt en «semiblindbuy» kanskje? Ble ikke skuffet ihvertfall.
   Er enda ikke sikker på om det er superlove, men ett superchrush.. det kan jeg iallefall konstantere 😀 besnærende nydelig og vanedannende som den er.

   Takk du, og very welcome! 😀

 2. Har ikke fått med meg denne bloggposten før nå :S Men er superfornøyd med Sl’A-kjøpet jeg også! 😀 Angrer nesten på at jeg ikke kjøpte flaske selv, men sier til meg selv at den generøse delen vi fikk av din flaske nok kommer til å vare en god stund. 🙂
  Lekre bilder!

  1. Hehe, det går så bra vettu. 🙂
   Vettu, jeg tror vi er en del som er det. Den er jo bare nydelig, med en utrolig addictive kvalitet.
   Hmmm, kanskje det blir en gang 😉
   Takk! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s