«Ephemeral Infusions» 2010 Parda

Infusion de Tubéreuse
& Infusion de Vétiver

Etter suksessen Infusion d’Iris, og Infusion d’Homme startet Parda en serie «Ephemeral Infusions», først ut med Infusion de Fleur d’Oranger i 2009. Skulle kun bli laget i en begrenset periode, men som med mange limited editions, får du enkelt tak i den enda. Parfymør Daniela Andrier er igjen samarbeidspartner med Prada, og bare det i seg selv gjør disse verdt og teste for min del.

Infusion de Tubéreuse notes: Indian Tuberose, Petitgrain Bigarade, Blood Orange, Dynamone/aromachemical.

Infusion de Vétiver notes: Tarragon, Vetiver, Madagascan Pepper, Purple Ginger.

Dette er mildt sagt en «flanker» serie med parfymer, men jeg er stolt Prada-fan, liker det de gjør og har ikke uventet falt for alle Infusion’s hittil. IdFd’O skulle være inspirert fra «Prada Boutique Exclusives», No4 Fleur d’Oranger, og derfor hadde jeg kanskje håpet på at de skulle gjenta dette med No3 Cuir Ambre som utgangspunkt neste gang. Ble ikke sånn ser det ut som. Hovedtemaene i disse gjør meg litt betenkt, spesielt vetiver som aldri har helt vært min favorittnote. Tuberose kan bli ganske utfordrende og feminin, men med Daniela’s touch er det meste mulig. Liker også design og grafikk på eskene, flasken er flott og solid. Oppskrift på suksess?

Venter i spenning!

kilder & bilde: Now Smell This, The Scented Salamander
www.prada.com/fragrances
Reklame

8 kommentarer om “«Ephemeral Infusions» 2010 Parda

 1. Jøss, kommer det to forskjellige i år? Trodde det skulle være en i året. Jeg er også et stolt Prada fan, og liker alt de har gjort. Har kun Infusion d’Iris,men lurer på om jeg skal samle på hele serien .. Synes Oranger varianten er nydelig også 🙂 Tuberose kan bli en utfordring, men tipper de har laget en versjon som er lett fordøyelig. Vetiver er noe for meg 😀

  1. Ja, kanskje de satser/gir ut bare «infusions» i år?
   Liker IdFd’O godt her også, gleder meg til jeg skal lete den frem når våren kommer smått. Fikk jo panikk i fjor når de sa at IdFd’O bare var en «limited» så jeg hev meg på 100ml.. Kommer nok til å ta det litt roligere med disse. Jaja, har nok Fleur d’Oranger for resten av livet da 😀 Spent på Tubereuse, håper den er like lett og luftig som resten av serien.
   Tenkte vetiver-en kanskje var noe for deg 😉

 2. Jeg liker Infusion d’Iris, ikke like begeistret for Oranger varianten. Men har såvidt prøvd den.

  Stor fan av vetiver, så er veldig spent på den. Tuberose er jeg litt mer skeptisk til 🙂

  1. Infusion d’Iris ble på en måte ett vendepunkt for meg, spesielt siden jeg mente da at dufter markedsført mot kvinner, ikke var noe for menn, punktum 🙄 Tror det ble den første «crossover» jeg kjøpte. Liker at de er så luftige, skjøre men samtidig veldig tilstede og varer hele dagen (jeg «dusjer» meg i dem da) Har lest at IdFd’O var en skuffelse for mange, men falt i smak hos meg. Blir litt såpete til slutt men får mye «ekte» Fleur d’Oranger. Men aller flottest er den uberskjøre L’Artisan Parfumeur sin, blir nok en liiten decant av den i år.

   Gleder vel meg mest til å prøve ut Daniela’s Tuberose her, siden vetiver alene sjelden er for meg. Men hvem vet.. 😀

 3. Har lyst til å prøve Tubéreuse, ja. (Har dårlige erfaringer med vetiver). Spennende å prøve tuberose som ikke er Poison eller Creed sin Tubereuse Indiana (der sampleren havnet i en balje med reine klær).

  Spurte i en parfymebutikk om de hadde noe info om dem forrige uke, når de kom til norge og slikt (har lest de blir launchet i april). Men fikk bare et surt svar tilbake om at «da kommer de sikkert i april, da».

  1. Har prøvd SL sin Tubéreuse Criminelle og nå Posion, men CdG X Daphne fikk meg interessert i tuberose. Vet ikke om jeg helt skjønner/liker Tuberose, derfor veldig spent på Prada’s versjon 🙂 ikke så begeistret for vetiver her heller.

   Hmmm.. kjedelig at du kom utfor sånn dårlig service da. Antageligvis så visste de vel ikke at de skulle komme enda. Husker når jeg spurte etter L’Eau Ambrée så hadde de ikke peiling, og sa at den «bare finnes i rosa», men «Prada Milano» hadde de inne..

  2. Hehe, jeg opplever stadig vekk at jeg er veldig mye bedre opplyst enn parfymeridamene. Når jeg attpåtil forteller at jeg har kjøpt nye parfymer et år før de kommer til Norge .. Da er de nokså himmelfalne ja .. 😀

   1. Hehe, uff ja 🙂
    Jeg får ofte ett blankt blikk, ett hyggelig smil og så sier de «men du kan jo kikke litt rundt å se om du finner noe annet». Eller så kjenner de meg igjen, og bare sier hei 😀

    Husker noe annet morsomt, med en parfyme som faktisk var innenfor landegrensene hele tiden. Viktor & Rolf Antidote hadde vært på markedet en stund, men likevel var den var umulig å oppdrive lokalt pga «storby-eksklusivitet». Jeg fant den på Osl når jeg skulle ut og reise ikke så lenge etterpå, og var fornøyd. Men det er jammen meg ikke lenge siden jeg så den her lokalt utstilt som nyhet, må ha vært i fjor. Det neste blir vel «prøv den nyeste fra Tom Ford: Black Orchid»..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s