AMAZINGREEN COMME des GARÇONS

CdG avslørte i forrige uke sitt nye tillegg i hovedlinje-portfolioen. AMAZINGREEN kommer i den gjenkjennelige ovale liggende flakongen som ellers huser EDP Original, WHITE, 2, 2MAN, COMME 3, 8 88, WONDERWOOD og titals andre spesialutgivelser av dufter nevnt. Denne gangen har flakongen fått en heldekkende mørk smaragdgrønn overflate i noenlunde WONDERWOOD stil, og skaper de første forventningene til dette grønngrønne-duftshowet. Lanseres i Juli og ventes i salg i August 2012.

Noter: Palmeblad, grønn pepper, dugg/vann noter, jungelblad, eføy, orris (tørkede iris røtter), koriander frø, flintstein (silex), krutt akkord, vetiver, røyk, hvit musk.
Parfymør: Jean Christophe Herault

AMAZINGREEN skrives å være ett forsøk på å skape en ny type grønn duft, uten å ta den typiske ruten ved å velge kjente opplagte «grønne råmaterialer» allerede vanlig i parfymer som tar den ruten (sitrus, galbanum, grønn mango etc). Det mest oppsiktsvekkende her er kontrasten mellom det jungelgrønne-vegetale og minerale, spesielt nevnt med flintstein (silex) og en «gunpowder» akkord..

AMAZINGREEN kommer i 50 ml. & 100 ml. i EdP.

***

CdG ligger nært mitt hjerte. Jeg er alltid spent på nyheter og tester det meste de slipper, selv om alt langt på vei er bra og like spennende. Synes det er morro at de slipper en «grønn» duft akkurat nå, siden jeg har hatt «grønne dufter» på hodet siste halvåret. Det må være noe i luften.. Gleder meg til snus, denne virker veldig spennende!

noter, kilder og bilde: Ape to Gentleman, Basenotes.net
Reklame

2 kommentarer om “AMAZINGREEN COMME des GARÇONS

    1. Ohh yes! With you there.
      Jeg har jo selvfølgelig surfet meg på viddene å lett etter inntrykk, noe jeg ikke burde ha gjort 🙄 Men velger å wipe slaten clean, og snuse sjøøøl! 😆 Skal bli spennende!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s