(smelly) Godt Nytt År!

2011 er snart ett lukket kapittel, 2012 er på smell..
Parfyme har det blitt, ohh ja hjelpes! vitner minst en doblet samling om.
2009 var året for oppdagelser..
2010 var året for store opplevelsene og muligheten til å dele de..
2011 skulle vise seg å være det året da duft/parfyme virkelig fikk vise meg sin terapautiske effekt, og den evne til å gi ro i sjelen, la tankene fly, inspirere, drømme, glede, trøste og empowerment!

2011 ble ett utfordrende år for meg på mange forskjellige sett, ett av de mest krevende jeg kan huske. Og selv hvor glad og brennende engasjert jeg er i og for de tingene som opptar meg aller mest, så har jeg merket en naturlig stopp i inspirasjon, lysten mettes og det er vanskelig å få satt seg ned å skrive noe skikkelig og meningsfylt. Dette vil nok snu etterhvert, jeg blir så inspirert til tider at det flommer over. Håper og arbeider for at 2012 skal bli ett slik flott og godt år. «Perrfumert» til tusen of course er planen 😉

Men godt «perrfumert» har også 2011 blitt considering.
Duft setter prikken over i-en og kan ramme inn hele dagen, jage bort tungsinn, være rustning eller pakke meg inn i myke pledd. Veletablerte parfymer henter frem minner, gode følelser- også de som kanskje ikke er de beste, men som likevel kan hjelpe på i vanskelige tider.

Dagens duft har gitt meg stor oppmuntring, blitt en kilde til kraft og energi, og glede.. lykke! Pusleri med prøverier og snusings har i 2011 vært min lille oase; ett sted for å klare å slappe helt av, drømme meg bort litt og koble vekk hverdagen, slik at jeg på ny kan ta fatt på utfordringen on hold..

Men selv om det har gått litt i stå her inne på parfumperrfum, så har jeg ikke ligget på latsiden når det gjelder nyinnkjøp og utvidet samling. Nesten flaut hvor mye fint som har rullet inn, tør ikke telle. Luksustreatment Nummer 1 i 2011 var utvilsomt ny, hærlig, etterlengtet duftende lykke på flaske og decant, da med Serge Lutens absolutt på topp. Ikke så mye spennende nytt i glassrørene, men likevel ingen mangel på prøver å sette nesen fast i. Det takket være generøse og hærlige duftfolk fra forumet Parfymesnakk, som jeg har satt stor pris på i år!

Gleder meg veldig til 2012, og alle spennende duftsprell det året vil inneholde! Har enda mange darlings på lur som jeg ønsker å vise frem og skrive litt om. Kommer nok til å leve lenge på 2011 innkjøpene, det skulle bare mangle 😆 Spørs nå bare hvor lang tid det tar før «craveingsene» etter noe nytt & smelly goodness tar overhånd.. spent på hva som blir «årets første» i 2012. Men enn så lenge..

..og jeg kan ikke tenke meg denne kvelden uten flott duft!

Noen dråper og dusjer

CHANEL N°22

Parfum

EdT.

Ønsker dere alle ett

GODT NYTT ÅR!

Måtte 2012 bli fylt med flere spennende dufter og andre «perrfumerte» opplevelser 😀

Reklame

6 kommentarer om “(smelly) Godt Nytt År!

 1. Å så deilige dufthyller! Og Godt Nyttår! 🙂
  Godt å høre at du har funnet et Scented Sanctuary i testings og snuserier når ting har vært veldig utfordrende rundt deg. Det er litt trygghet i å ha et sånt «refuge» tilgjengelig 🙂
  Håper du finner inspirasjon som aldri før i dette nye året! Alle gode tanker fra Bells 🙂

  1. Takk 🙂 Ja, det begynner å bli ganske mye fint på hyllene nå.. Skulle hatt mer plass.. kanskje like greit for øyeblikket, jeg må bli flinkere til å rotere i duftgarderoben 😉

   Uhum, det er absolutt det og ett deilig sted å være, godt å koble ut helt og bare snuse.. om ikke annet bare for å drømme, nyte.

   Ja, det håper jeg og. Kjenner den er på gli, men det går treigt altså..
   Tusen takk for det, og sender like mange tilbake til deg! 😀 Måtte du få ett flott og godt nytt år! 😉

 2. Kraftig forsinket godt nytt år her inne fra meg også!!

  Jeg bare elsker den hvite pippen på det bildet opp der, det med den mørkblå tversoverene 😀

  1. Ohh, ja blir alltid hypnotisert når jeg ser noe med tittelen Paris på, hehe. Det er faktisk en film 😀 «Paris» med Juliette Binoche og Romain Duris.. om liv og kjærlighet i byen som aldri sover – Paris ! 😀
   Har en del filmer å catche up på, tenker jeg skal klare å presse denne inn i helgen. I’ll let u know if it is good 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s