merry kos

Så er det klart for siste innspurt til Jul, en liten uke gjenstår.

Julevasken er unnagjort, pynten er på plass og mitt lille metall-juletre har fått finstasen på. De fleste gavene er i orden og pakket inn, venter bare nervøst på de som enda ikke har dukket opp. Krysser både fingre og tær, håper de kommer en av disse 6 virkedagene som er igjen.

Holiday spirit? Tja, kanskje pittelitt. Den kom litt med vask, julepynt og juletreat-making. Men er altså fortsatt en stor mangelvare. I fjor var jeg heldig, og fikk rikelig nok til jul.

Men i år har jeg til og med glemt gløggen opp i alt, en craveings som kom såpass sent en kveld at jeg måtte til å prøve meg på hjemmelaget. Krydderblandingen jeg ordnet i hop med kardemomme, nellik, anis, kanel og ingefær luktet helt utrolig godt og JUL. Gløggen ble så der mild og ok, men greide altså ikke å måle seg med min favoritt «ferdigblanding» Tomte – Ekstra krydder.

Så var det over til duftene ja.
Må innrømme jeg ikke er helt i «mode» der for tiden, som også gjenspeiles her inne på parfumperrfum.

Jeg nyter og koser meg så godt det lar seg gjøre. Bruker duftene for alt de er verdt; til oppmuntring, lager fine treats som gleder masse, dagdrømmerier, glemsel og empowerment (love that wørd!).
Henger en del på Parfymesnakk, skumleser blogger.. men that’s about it. Har ikke testet så mye nytt heller, venter fortsatt på spennende prøvepakken fra Lucky Scent som most likely stuck i Posten en plass. Er så! utålmodig på å få snust på nye CdG!

Har vært en vill høst med skole, sykdom og nå en del andre utfordringer. Duft og parfymene har likevel blitt prioritert litt i alt, og det å snuse, pusle litt med prøver og decanter har nærmest hatt en terapeutisk effekt på meg.

Meeen.. det vil nok finnes parfyme under juletreet i år også, som alltid.
Jeg er spent!

Vet at det meste vil slå ann, masse Lanvin Éclat d’Arpège + Bvlgari Jasmin Noir EdP. er spesielt ønsket, men jeg er pittelitt usikker på Hermès Kelly Calèche EdP. Tipper det vil bli veldig bra, i verstefall kan jeg mer enn gjerne overta 😆 Givenchy Gentelman.. hmm, bare jeg ikke bommer fælt med den nå da. 😐 Så håper jeg de ekstra $13 for raskere shipping jeg slengte på TPC-ordren i starten av måneden, vil resultere i at litt Chanel vil komme seg under juletreet i tide. Elsker å gi bort fine dufter!

Falt litt desembertreat til meg selv opp i det som skulle bare være julegave-handlekurven 😳

En stor, solid og vakker flakong Hermès Un Jardin Après la Mousson. Den kostet meg i underkant av tre hundrelapper, 100 ml. kupp med andre ord. Er vel for så vidt ok, ikke det at det er mangel på nok av godt i vente. Meget etterlengtede gylne dråper vil emerge Julaften og tidlig bursdag på nyåret.. Har allerede sniktittet og snust på den ene.

Jess, despite everything så skal det bli kos med Jul i år også 🙂
Den blir rolig, og veldig fin! (og temmelig parfumperrfum|ert 😉

Lyst å vinne hærlige treats? Ta turen innom Parfymesnakk og delta i det store julegavedrysset. parfumperrfum bidrar med èn god cellofanpose ala noe liknendes på bildet under, som fylles med decant etter utvalg i samarbeid med vinner og gode prøver.

God Julestri-uke! 😉

Reklame

8 kommentarer om “merry kos

 1. Ååå er den lilla den Lanvin flasken? Nydelig! Trodde først det var en julekule 🙂
  Den Mousson flaska var også vakker, for noen farger! Kan se for meg å ramle over en slik en i jungelen i regntiden, halvt nedgravt i gjørma under et fantastisk bregnehav 🙂 Eller glitrende i bunnen av en fjellbekk på en eksotisk location. Eller brukt som movie prop i en Indiana Jones film! ;D
  Flotte stemningsbilder, byP, håper du straks finner roen, den gode julefeelen, OG den rette gløggen, helt enig der!
  Håper ellers at ditt yndlingsord «Empowerment» får stå som tema for oss alle i 2012 🙂
  Alt godt fra Bella!

  1. Ja 😀 Ser ut som en stor julekule, nydelig farge. Hadde nesten lyst å henge den på «metalltreet» mitt (I’ll show u later).
   Det er den også, temmelig flott fargespill, ser absolutt for meg beskrivelsene dine. Også en duft som har vokst mye på meg, temmelig mystisk i sin væremåte og hærlig! Ekstra godt med god pris 🙂

   Takk for det, så flott da! 🙂 Tnekte jeg måtte prøve å få til litt jul her inne. Det håper jeg også, har igjen i dag og så er det siste juleforberedelser i morgen, og siste jobb torsdag, så blir det koserydding og avslappings så godt som det lar seg gjøre på Freda’n 😉
   MÅ finne meg en sånn gløgg ja 😯 Håper det ikke er utsolgt, det skjedde i fjor.
   Hear hear! Hope so too.
   Takk! og like måte 😉

 2. Her er det meste litt på halv tolv kan man si 🙄 Blir nok endel å ordne i siste liten, men gavene er iallefall i boks 😀 Gleder meg utrolig mye til en rolig julefeiring, men også til diverse festligheter 😀

  Den lilla Lanvin er min eldste datters evige favoritt. Nydelig duft og farge 🙂 Jeg falt for Kelly Calèche da den var ny, men tror ikke jeg ender opp med den (tror ..)

  Ellers har jeg noen fantastiske decanter med Caron Parfum, som passer perfekt som juledufter 😀 Gamle klassikere fra Caron og Guerlain blir aldri feil i jula.

  Håper du får masse tid til å slappe av og kose deg. Du har hatt en strevsom høst.

  Masse gode tanker og juleklemmer fra meg 🙂

  1. Ja, det er ofte slik her også, men i år er jeg mistenkelig i rute 😯 og DET er litt deilig!
   Godt det nærmer seg Jul nå altså.

   Hehe, ja den er fin! Fikk beskjed om at den måtte det hentes inn påfyll av, og jeg var ikke sen om å slenge meg rundt. Supergod pris på fragranceX for en 100ml tester, eneste den mangler er topp. Gjør ingenting! 😀
   Hmm.. jeg liker Kelly Caleche i EdP (veldig viktig 😆 ) Det er saueskinnet som gjør hele greia. Likevel ikke helt meg, men en liten decant er ikke å forrakte. Tipper den vil slå bedre ann med mottaker av gave 🙂 If not, no worries.. tar gjerne over 😆

   Deilig! Ja, jeg er så absolutt enig der! Caron, Guerlain og litt Chanel på toppen av det hele.. Ahh, da er det juul!
   Tabac Blond får virkelig ben å gå på til julen, veldig morro! Og nytt i år her er Nuit de Noel, ikke mindre enn hærlig! 😀

   Ja det har virkelig vært ett utfordrende år, helt gåen 😐 Nå skal det bli kos med jul!
   Awww, setter veldig pris på det. Thank You 😉 Likeså!

 3. Gratulerer så masse med velfortjent julekos! Fått deg noen flotte flasker der, ja 😉
  Ekstra krydret julegløgg hørtes spennende ut, den standard-gløggen vi pleier å drikke er litt for kvalmende søt.

  1. Takk! Ja, Un Jardin Apres la Mousson var veldig velkommen! 😀

   Ja, den er myye bedre enn vanlig (den gull) synes jeg altså. Hmm.. tjaa, den er nok søt, men de ekstra krydderiene gir en god kontrast, ett kick med masse smak. Vanlige er blitt temmelig tam i forhold. Har egentlig ikke vært så glad i rødvin i gløggen, men prøvde det i fjor og det var godt altså. Ble veldig mektig og kraftig (kanskje litt kvalmende), men ÅHH, så yum! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s