sniktitt|Chanel N°19 Eau de Parfum & Diorella (bliss) pt.2

Jess!

Endelig klart for pt.2 av mine sommer-sprell!
Sprer de litt godt utover tenker jeg 😳

Det har vært noen tøffe måneder, så jeg har unnet meg litt ekstra godt av «my drug of choice» hææærlige dufter!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Britt Åse var en darling,
og sendte meg en deilig liten sprayprøve av CHANEL N°19 Eau de Parfum.

Jeg har litt vintage Eau de Cologne liggende, og den er jo nydelig på sitt vis. Synes den snakker til meg med en dyp husky, vintage stemme, temmelig humørfull og ja.. mørk. Vanskelig å spraye på en tidlig morgen.
Iris og Rose, som jeg liker så godt fremheves heller ikke noe særlig, og der kommer Eau de Parfum. inn i bildet. Det kan hende 28 La Pausa har hatt noe å si for den moderne N°19 Eau de Parfum som er i salg nå, for en skremmende lik iris-note skinner krystallklart fra start (og vaaarer noe 28 La Pausa ikke gjør).
Deilig direkte og lener seg på en røff edge. Myknes ytterligere med rik rose. Føles i alt litt mer våken, og passende i tiden, sitter nydelig på huden.

Chanel er kjent for små formula-tweaks for hvert ett konentrasjonshopp. Eau de Parfum, Eau de Toilette, Parfum kan utfolde seg merkbart forskjellig fra hverandre, med en egen liten personlighet i tillegg til sin «hoved-duft».
Derfor er jeg usikker på Eau de Toilette. Dabbet på ga den ett skuffende flatt inntrykk, men vil ordne meg ny sprayprøve der.
Parfum har jeg tilgode å teste skikkelig.

Med heftig «power-spraying» and all that, var avgjørelsen tatt innen ukeslutt;

En flakong rakrygget, knivskarp, GRØNN, «I walk all over you, baby»-
CHANEL N°19 Eau de Parfum..
starring *Galbanum**Iris**Jasmin**Rose**Musk**Vetiver** mm..
..klassisk eleganse fikk prime-real-estate i min ganske så tettbygde hylle.

Noen faller naturlig på plass.. Svak for CHANEL..
som btw hadde Jubileum nå Fredag 19 August! 😉

Og så var det kjære Diorella.. du Diorella..

..når man først har lagt sin elsk på en prøve, dabbet på over tid, snust, blitt betatt.. og tar steget videre til full-flaske, er det vanskelig å slå seg fullstendig til ro med ett alternativ som ikke når opp til kjærleiken.
Noe måtte gjøres, “bayen” saumfares.. det fikk bare briste eller bære.. Diorella ble for andre gang klikket hjem (til ubersuksess!)

byP on Mr.blomster, blekk & Diorella..? (mas)

Fra Diorella-mas til Diorella-bliss! 😀

Kronglete og lang har veien vært, men nå er jeg endelig fremme på topp.
Here it is, preformulert Diorella (ca 2007-ish).

Full med all the plump & circumstance.. og en tinsy-bit deilig «skank» 😉 Jules, do I smell you somewhere in there!?
Diorella er faktisk en utrolig flott maskulin når alt kommer til alt. Her er det moden sitrus i lange baner. Virker på meg som en fortsettelse av Dior Eau Sauvage minus lavendelen, som der igjen kan være en spennende «feminin». Markedsførings-fanteri spør du meg. Have fun! 😉

Ønskelisten min er overfull..
og dessverre er det ofte slik at mange sniker i køen..

Bvlgari Jasmin Noir Eau de Parfum har lenge vært en av de som har stått bom fast. Nærmest en personlig klassiker på Dutyfree, ett selvsagt ritual;
Tre spritzer på hånden.. lykke, sommer, og reise. Til og med nå, etter å ha fått den på plass i hylla, sirklet jeg rundt på OSL og skulle til å spraye en viss Bvlgari på..

Tenker på Jasmin Noir som en floral spicy/søt/lettbrent røkelse & woods-duft med noe melkeaktig over seg, som tryller frem assosiasjoner om sene kvelder og hud. Så veldig typisk «jasmin» er den nok ikke.

Oppfører seg helt rart. Er ganske rolig, stille og så vidt merkbar på huden i starten. Øker i volum og oomph utover mot drydown og er i storslag 8-12 timer senere. Deilig duft, litt utenom allfarvei, men likevel enkelt tilgjengelig og noe jeg tenker vil appelere til mange.
For meg, ligger all magien i Eau de Parfum. Føler at Eau de Toilette er utvannet, «bland & booring». En smaksak så klart, så test begge!

still some more to come..

Reklame

4 kommentarer om “sniktitt|Chanel N°19 Eau de Parfum & Diorella (bliss) pt.2

 1. Å ja, de er ærlig fortjent etter en tøff sommer 🙂 Har jo fått med meg endel av innkjøpene ( 😆 ), men ikke alt kanskje. Alle tre er herlige dufter. Den utgaven med Diorella er fantastisk 🙂 Minner litt om Diorama også synes jeg. Bvlgari Jasmin Noir falt jeg for med en gang den kom ut, men har ikke endt i flaskekjøp enda. Chanel No. 19 Edp er også aktuell for meg. Edt versjonen passer ikke like bra på meg tror jeg. Akkurat nå sitter jeg her med nye Chanel No. 19 Poudre på armen 😀 Blir bare bedre og bedre, og kanskje jeg rett og slett må ha den til slutt 😆 Ikke like superfeminin som jeg husket den fra Edinburgh.

  1. Takk 🙂 Joda, kan si meg enig i det 🙂 Hehe, ja det stemmer nok også 😆

   Ja disse tre er flotte. Diorella er akkurat slik jeg ønsket meg den in the first place, perfekt 😀
   Må visst sjekke ut den nye Diorama skjønner jeg 😉

   Bvlgari Jasmin Noir falt jeg for på Dutyfree for noen to-tre år siden, men har ikke gjort noe med det før nå her heller 😯 Jeg husker den havnet i handlekurven ett år på Dutyfree, men jeg la den tilbake siden jeg allerede hadde shoppet nok velduftende den ferien. Har ellers stått bom fast på ønskelisten, har hele tiden lett etter ett bedre tilbud på EdP. Nå kan jeg si meg fornøyd både med prisen jeg betalte og med en flakong deilig Jasmin Noir i hylla 🙂

   No. 19 EdP. passer perfekt her, liker at den er tøff, og «all power» i starten (blir veldig Iris på meg, I like!) og så rundes den av og får innslag av rose.. jeg tenker dyp rød-glødende rose (men vet jo at «Rose de Mai» egentlig er rosa-ish 😆 ) Jeg må gi EdT. noen spray-sjangser tenker jeg for å se hva det er jeg reagerer på, men tenker jeg har funnet min No. 19 i EdP. Sikkert flott på deg også.
   Oj, Poudre skal jeg nok snuse på, men tenker den havner i annet farvann. Spennede å høre at den er litt annerledes enn det du husker 🙂 (og mer lovende)

   BTW, Chanel har laget til «usynlig» spray-rør i No. 19 på samme måte som Maison Francis Kurkdjian. Veldig stilig! Kanskje de har gjort det med de andre også?

 2. Det var bra du endelig fikk den ordentlige Diorella i hus, det var etterlengtet og fortjent! 🙂

  Jeg foretrekker EdT av No. 19, den er grønnere og med litt mer «bite». EdP er nydelig, men dessverre har rosen i den en tendens til å bli litt sur på meg.

  1. Ja det var virkelig etterlengtet! Ble jo litt omvei via sNET, men nå er den riktige endelig på plass 😀 Takk! 🙂
   Kjedelig med slike type re-formuleringer som dette, med bare noen få år å si mellom seg. Men men, litt morro når man finner tak i dem da 😉

   EdT. skal visst ha mer fokus på iris/vetiver/galbanum, mer grønn, kanskje skarpere (bite) og «dewy» har jeg skjønt?
   Jeg får ta å sprayteste den å sammenligne litt, så finner jeg nok ut hva jeg reagerer på.
   Virker som rose fremheves en del på meg, noe jeg liker. Sikkert også en grunn til at jeg foretrekker EdP. Flott at vi alle sammen kan finne en versjon (eller flere) av No. 19 (og andre Chanel klassikere) som passer oss spesielt godt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s