with Appreciations

Alt Godt! setter pris på meg i en omvandrende bloggkåring som farer intertwebben over og sprer litt «feel good». Synes egentlig slike spørsmål blir litt skumle å skulle svare på, men denne gangen fikk jeg lyst å prøve og krydrer det hele med noe eyecandy fra arkivet 😉
Dessuten er jo det er utrolig kjekt å bli satt pris på, who doesn’t appreciate that?! 🙂 So, here goes..

Reglene for denne kåringen er enkle:

– Link til blogg som ga deg prisen.
– Besvar spørsmålene under.
– Gi prisen videre til ti bloggere.

1. Hvorfor startet du å blogge?
Så mye informasjon, så mange intense og spennende opplevelser, så mange erfaringer, sååå flotte pakker med goodies to share, så mye å huske på.. kanskje lurt å dokumentere og skrive det ned?

Først og fremst, fordi jeg har en kjempepassjon for duft/parfyme. Tør nesten ikke tenke på hvor mye tid og energi jeg har viet til alt som dufter. Duft berører meg omtrent hver eneste dag.
I likhet med de fleste bloggere så har jeg alltid vært glad i å skrive, men ble en syssel jeg etterhvert gjorde mindre av. Har virkelig fått boltret meg her med prosjekt |parfumperrfum.

Bloggen min er ment som ett skattkammer, ett levende bildebok-bibliotek, min bokmerkesamling, resurs.. rett og slett en livsreise i parfyme.

2. Hvilke blogger følger du?
De i blogglisten min er mine faste favoritter og følgesvenner. Snuser jo også på deres bloggroll når jeg er på jakt etter mer spennende lesning. Ellers så er jeg en vaskeekte surfer, kommer jeg over noe relevant som jeg har søkt etter, så leser jeg det.

3. Favorittmakeupmerke?
Jeg er nok litt heldig der, slipper unna med «eau naturell» 😉
Men jeg har jo noen ritualer, diverse stæsj fra Shiseido Men har så langt vist seg å være min ungdomskilde, med sporadiske innspill av Dior Homme produkter. Duftinteressen har jo «snobbet» opp nesen min litt etterhvert, samt gode priser via netthandel gjør det mulig å sette pris på deilig duftende showergels og såper fra f.eks Korres, L’Occitane og Yves Rocher.

4. Favorittklesmerke?
Do love fashion! og har mine såkalte favorittlabels med ett estetisk utrykk som treffer meg, men det blir en drømmeverden og inspirasjonskilde mer enn bare klesmerker. Det drypper jo også over på diverse favoritt-duftlabels osv.

Har på meg det jeg synes ser kult ut, passer mine stilarter, er stort sett komfortabelt, kler meg godt og ellers funker for min lommebok. Prøver å plukke ut det meste med omhu når jeg kan, foretrekker gjerne gode materialer og setter pris på kvalitet og tidløshet.

5. Ditt må-ha make-up-produkt?
Igjen «eau naturell».
Men sliter litt med tørre lepper, så det ligger som oftest en blå Lypsyl og en pakke Extra Eucalyptus tyggegummi i jakkelommen.

6. Favorittfarge?

Hmm.. Tenker kanskje blåtoner er mer favoritt en annet for tiden.

7. Parfyme?
Jess! Så til de grader.. 😆
I skrivende stund er favoritten Divine L’Inspiratrice, endelig en duft som hoppet ut av mylderet. Gosh! Når man tenker nok er nok, så stikker de seg ut og flørter med meg (og visakortet). Dagens duft er som oftest forskjellig fra dag til dag, alt etter mood, vær, situasjon, feel, ønsket feel og begivenheter, festligheter osv.
Ellers så er det bare å surfe gjennom bloggen for mer parfyme, her er plenty!

8. Favorittfilm?
Filminteressen er nesten like sterk som Parfymehobbien.
Har mange favoritter..både innen film og Tv-serier.
Kanskje de mer spesielle filmene som stikker seg ut her i hylla;
Mulholland Drive, Donnie Darko, Marie Antoinette, Lost in Translation, The Million Dollar Hotel, Dune, Kill Bill, The Matrix-triologien, Moulin Rouge, E.T, V for Vendetta, Watchmen, Deep Impact, American Beauty, Gladiator, Black Swan… så masse at jeg ikke klarer å sette en over alle de andre!
Elsker det meste av Tim Burton, har en David Lynch fetish og nyter ett Quentin Tarantino epos når den trangen melder seg.
Skuespillere jeg ser nesten i alt er Angelina Jolie (kan levere skumle rolleprestasjoner, Changeling er en frastøtende god film), Johnny Depp og ler gjerne litt med Sandra Bullock (grynt-grynt).
Twin Peaks har blitt den store kult favoritten, både filmen FWWM og Serien var virkelig worth it’s WAIT in GOLD (for min del, fire års ventetid på sesong 2 på dvd). Ser gladelig opp igjen, hardcore fan!

9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Japan, Tokyo har alltid vært ett livsmål, men siden det for tiden skjer så mye der borte, ligger den tanken litt lengre vekke. Men det blir nok en gang. Fascinert av Japan, Japanere og Japansk natur/kultur/levesett/håndtverk/teknologi/livsvisdom og kreativitet.
New York og USA kommer rett under, men blir nok noen år til.
London! Elsker storbyer.

10. Still og besvar det siste spørsmålet selv:
Vil du noengang kjøpe mer parfyme?

😳 …

***

Jess, det var meg. Alle jeg kommer til å ramse opp har allerede fått priser av andre, og jeg har heller ikke ti valg, sånn er det!
Jeg setter pris på Velduftende, Hagen på Hytta, Jorid & Helge, forumet parfymesnakk og selfølgelig Alt Godt (åhh, takk for snytgod saftig eplekake 😉

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s