GODT (parfumert) NYTT ÅR!

Enda ett år nærmer seg slutten, det mest «perrfumerte» til nå!
2009 var året for oppdagelser..
2010 skulle bli året for de store opplevelsene og muligheten til å dele de!

Prøve-eskene min flommer over av spennende prøverør, det fylles godt opp med decanter av nydelige nye eller gamle velkjente «loves», og hyllen er stappet med full-flaske utskeielser, alt fra Serge Lutens, rimlige «kupp», mååha, Parfuuhm og eldre glemte skatter..

2010 har også vært det store året for å dele en «ensom» hobby med likesinnede. Jeg har byttet vekk og fått haugevis tilbake med flotte, fantastiske og kjekke parfymevenner spredt utover landet. Det å kunne dele gleder, diskutere duft, utveksle kunnskap og erfaringer med interesserte gjør virkelig det helt store! Alt dere kan!
Det norske forumet parfymesnakk i regi av Jorid & Helge har blitt årets store knutepunkt for duftinteresserte. Jeg er innom ofte og setter utrolig stor pris på det engasjementet. Ellers så følger jeg med på bloggene til dere flinke og godt parfymerte. Henter mye glede, inspirasjon, tips og avkobling fra det 😉

Mitt perrfum|Pilgrimage eventyr i London må være årets største duft-høydepunkt, der jeg for første gang satt foten i nisjeprafymeri, systematisk utforsket «departmentstore» duft-avdeling og kronen på verket; besøket i Roja Dove Haute Parfumerie..
Svidde *kremt* også av litt penger, omsatte de i sjelefred.

|parfumperrfum runder snart sitt første år på web, og har dokumentert og delt mine parfymesprell og tanker om alt mulig som dufter (med mer). Det har vært en tidkrevende prosess å lære, men likevel veldig givende, sunt utfordrende og ekstremt utviklende. Håper min duftkjærlighet smitter bittelitt av på dere som leser, jeg gleder meg til å forstette mine illustrerete «ramblings» og opplevelser videre.

Der det en gang fantes et hav av valg og muligheter, er det nå en hel verden.. Men en forkjærlighet for visse råmaterialer, parfymører, duftstiler og merker begynner i mylderet å stake ut en sti, som jeg definitivt vil følge hvor enn den vil gå. Vet ikke hvilke skatter 2011 vil åpenbare, men er sikker det blir minst en…to..kanskje tre. Følger med spent og snuseklar videre!

..og kveldens duft?!

CHANELN°22 EdT.

Ønsker alle som er innom ett riktig GODT NYTT ÅR!
Måtte 2011 bringe mer parfymert lykke 😉

Reklame

9 kommentarer om “GODT (parfumert) NYTT ÅR!

  1. Godt nyttår! 😀
   Så deilig da, Coromandel passer ypperlig til slike festligheter og den var innom vurderingslisten for kvelden 😉

 1. Godt nyttår til deg også! 🙂

  Jeg valgte Shalimar på nyttårsaften, den passet glimrende 🙂 Men fikk kommentar fra broren min om at jeg luktet gammel dame og sykehjem, haha.

  1. Takk! & likewise 🙂

   Godt valg! Stor og glamorøs, og så langt fra nærmeste sykehjem man kan få det for å si det slik 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s