Parfu|n Daily!: 12 Desember

Det ruller sakte inn med julebestillinger, fortsatt veldig tregt.
Noen er også mer velkomne enn andre..
Full fart med siste liten planlegging av juleforberedelser, også var det å pakke inn «the goods» da 😀

Dagens luke var egentlig tiltenkt store YSL Opium i Eau de Parfum, men strawberryNET har sendt meg feil versjon selv om jeg spesifikt bestilte riktig.

Det har vært mye om og men i mailingen frem og tilbake, ble både møtt av «kalde skulderen», stillhet og uthaling av svar på «justified-strenge-mailene» jeg sendte. Når jeg endelig fikk en tilbakemelding inneholdt den (sett i retrospekt) artige, rare formuleringer som for eksempel «uheldigvis krever din mail at vi må gjøre noe detaljert sjekking, og det vil dessverre ta litt tid. Ha tolmodighet, mens vi venter på infoen for å kunne svare på mailene dine» 😆 (kan man gjøre noe annet enn å le?!)

De forsikret meg at de jobbet så hardt som mulig med saken, og heldigvis tok det ikke lange tiden før jeg fikk ett endelig positivt svar med «goodwill» 100% refusjon og en akseptabel beklagelse.
Har aldri klaget så «intens» på noe før 😯 , bra det hadde noe for seg i dette tilfellet.

Lar denne Opiumen ligge så lenge, men har på følelsen at det langt fra blir det siste jeg snuser av Opium i Desember 😉
I mellomtiden går jeg videre og koser meg med noe annet i stedet..

Luke nummer 2, Desember 12..

* * * * * * * * * * * *

Denne bildekrusellen krever javaskript.

CRAZY-GOODY-GOODIEBAG

Decants: Roja Dove Unspoken (på vei), Lorenzo Villoresi Alamut, Montale Skin/Sandalsliver.

Mange tusen takk for prøver fra swapper med parfymevenner som fylte godt opp Crazy-Goody-Goddiebag min, denne gangen fra Jorid&Helge, Bipbap (råkult pakkepapir!) og sol (WoW! for en stilig organzapose, den blir fin til en nyttårsaften-post!)

Har du også lyst på en Crazy-Goody-Goddiebag?!
Stikk inn på parfymesnakk og delta i JULEGAVEDRYSSET.
Kanskje akkurat du er den heldige som får en sansevekkende godtepose 😉
Er åpent for alle interesserte, vinnere trekkes 23 Desember.
Lykke til!

bilde 4: parfymesnakk – Julegavedryss
Reklame

4 kommentarer om “Parfu|n Daily!: 12 Desember

  1. Jaa 😀
   Plutselig var der en knapp/meny for bakgrunnskifte, den hadde jeg ikke sett før. Så måtte jo makke litt da. Oppfører seg litt rart ettersom hvilken oppløsning man har på skjermen, meeen ser vel bra nok ut for jula 😀
   Skal bli morro å customisere mer etterhvert.

 1. Hehe, jeg forsøkte meg akkurat med en julebakgrunn .. Det gikk IKKE bra, så jeg gikk tilbake til det gamle. Burde også gjort en oppdatering til nyere wordpress versjon, men kvier meg for å sette i gang. Bakdelen med eget domene!

  Håper du får alle flaskene dine i tide. Er på kaos på europeiske flyplasser iallefall. Jeg fikk en fra Cheapsmells i går. Tok nærmere 3 uker.

  Synes bakgrunnen din er stilig 🙂

  1. Ja, det var litt makk med bakgrunnen, den må liksom følge ett pixelformat som ser bra ut på de fleste skjermer, også ser det ut som det zoomes veldig inn på øverste del av bildet..min oppfører seg rart, men er fornøyd nå da 😀 Ser bra ut på større skjermer (maks opptil 24″), og når man velger fullskjermsmodus på webleseren (F11?).
   Har tenkt litt på å skaffe meg et eget domene og webhost, virker som man får litt større valgfrihet. Men det er litt styr med det også?

   Grøss å gru 😯 Nå begynner jeg snart å bite negler, mangler en del pakker (mest mine egne), men det ser ut til at de «viktigste» kommer på plass til julaften. Kalenderen min blir nok utsatt ut i Januar ser det ut som 😆 Fikk i hus luke 24 da iallefall, og den er jammen meg something something altså 😳 😀 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s