oOOps..did I bid? | Arpége vintage

Typisk, typisk, tyyypisk! 😆

Her en dag fikk jeg det for meg at det var på tide å surfe «bayen» etter den herlige Arpége i vintage Parfum/extrait. Sikkert don’t want flowers.. don’t want diamonds.. (and those lovely goodies) sin feil, men tenker at prøven min som er slutten nær med kun dråpene igjen, også hadde litt innvirkning.
vel.. Nå kan prøverøret fylles nesten til randen omtrent ca. 40 ganger 😆

Ett raskt søk lovde ikke så veldig mye og jeg skulle til å gi opp hele greia, da en forseglet 1 oz. (30 ml) dukker opp. Jeg er i utgangspunktet skeptisk til disse forseglede duftene, man vet aldri 100% hva man får. Men etter å ha vært ganske heldig med flere slike kjøp tidligere, og at fakta, eske og selger-feedback virket legit, så var ikke «gi-bud klikket» langt unna. Ett beskjedent bud ville aldri vinne uansett..trodde jo jeg. 🙄

Når det var gjort, så får jeg opp denne 10 ml. extrait fra samme selger. Tenkte umiddelbart på den klassiske og flotte «boble Parfum flakongen» til Arpége, men fant fort ut at den ikke kom i 10ml. Men siden jeg ikke kom til å vinne 30-milliliteren over, så var jeg i det minste garantert å vinne denne! Noe jeg også endte opp med å gjøre.. 😆

For disse ga jeg totalt ca. 350,- inkludert porto.
Ikke så gale alt tatt i betraktning.

Jess.. fra dråper til førti mill på null komma niks over natten..
Impulsbudene vinner, mens de «saved ones» ofte blir for dyre.
Så da gjenstår det bare å krysse fingrene på at de er i orden, veldig brukbare og fantastisk gode. Gleder meg til de dumper trygt ned i postkassen!

bilder: ebay.com
bilde 1 & 4: remixed & cut byP
Reklamer

4 thoughts on “oOOps..did I bid? | Arpége vintage

 1. Hehe, snakk om å ha i både pose og sekk 😆
  Jaja, det er to forskjellige utgaver da, så det blir nok spennende å teste.
  Jeg som husker Arpege fra rundt 1980 er såklart skuffet over dagens versjon. Er ikke til å komme fra, og den er ganske så forskjellig også. Jeg var veldig ung da, men hadde allerede sansen for gamle klassikere.

  Har du noen aning hvor gamle de er? Pakningen var iallefall sort på 80-tallet.

  • Ja 🙂
   Ble litt voldsomt, men var bombesikker på at den største ville forsvinne for mye mer, har sett slike gå for nesten $100.
   Håper de er i orden først og fremst, og så skal det bli spennende å teste og sammenligne…og bruke 😀
   Kjedelig med reformuleringer når man har hatt ett slik forhold til en duft, de er ganske forskjellige nesten på grensen to forskjellige dufter.
   Stilig at det var klassikerne som gjorde utslaget da 😉
   Sender deg noen prøver når de er på plass.

   Hmm..jeg har googlet og søkt, men det ser ikke ut til at noen vet det. Vil vel tippe midten/slutt av 70-tallet på den største og noe og åttitall på den sorte.

 2. Jo takk, vil gjerne teste 😀 Den sorte minner veldig om 80-tallet ja. Tror ganske sikkert at jeg kjenner den esken. Er den sorte «splash» tror du? Ellers kan jeg huske Parfum «purse spray» på den størrelsen også, i lekker sort flakong.

  • 😀
   Tror den er i en miniaturflaskeaktig splash, neste likedan som den store. Men tar gjerne lekker sort flakong, skal bli spennende å se!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s