sniktitt & split | EDP Frederic Malle Noir Epices

UPDATE: Les Senteurs sender ikke lenger til Norge.

En av prøvene jeg spesielt ba om på Les Senteurs når jeg var på besøk i Juni 2010, var Editions de Parfums Frederic Malle Noir Epices. Om det var smart eller ikke, kan jo diskuteres.. siden jeg måtte rydde plass til enda en ny duft på den sprengte ønskelisten. Needless to say, jeg falt hodestups etter mang en dabb!

Men så har det seg slik at Editions de Parfums Frederic Malle tilbyr pakker med 3 x 10ml. reisesprayer (Vaporisateur De Voyage) av sine dufter for salg (en travelspray-beholder kan kjøpes ved siden av til samme pris som en pakke refiller), og det er jo musikk i ørene, godlukt i nesen..ja..goodies for parfymetullinger just like me!
10 milliliter parfyme er rikelig for oss som har så masse, og man får prøvd ut om duften faktisk er full-flaske-verdig etter å ha fått kjørt seg skikkelig.
Ikke nok med det, de er rimligere og perrfekt for bytte og splittings! win-win..and win 😉

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Gleden ble ikke mindre selv om at pakken denne gangen ble snappet opp i tollen. Markeringen «GIFT» er som catnip, og skriker praktisk talt «åpne meg, please» til tollerne. Noen sjanser må man ta. Merket at jeg ble bløthjertet når jeg dro opp prøve etter prøve, og når jeg nådde den håndskrevne hilsenen var jeg praktisk talt solgt! Når Noir Epices ble sprayet på hånden, var jeg meteren over bakken! Liquid & sparkling bliss. 😀
Les mer om shoppingerfaringen her.

NOTER: Appelsin, rose, geranium, muskat, kanel, kryddernellik, pepper, patchouli, sedertre, sandeltre.

Noir Epices er skapt av parfymør Michel Roudnitska, sønn av den legendariske Edmond Roudnitska. Noir Epices skal være en woody-orientalsk duft, strippet for vanilje og amber. Istedenfor legges det vekt på rike og varme krydder med et burst av appelsin, geranium og rose lagt over en woody base.

Å forklare Noir Epices etter noter er vanskelig synes jeg (har lite erfaring med geranium i parfyme også). Den er så helhetlig og skreddersydd. Typsik «krydrete» er den ikke, slik som for eksempel Tauer Eau d’Epices eller Christian Dior Eau Noire..
Jeg opplever en elegant, glitrende og rolig duft, kanskje også litt melankolsk og en touch nostalgisk, men likevel varmende og vedvarende. Noen tanker sendes Chanel N°5 Eau de Toilette, men Noir Epices er noe helt annet, iallefall mer unisex. Ser at mange har forskjellige tanker om Noir Epices, noe som er både spennende og bra!

Etter litt snik-snusing og bildeknipsing ble herlighetene splittet opp og pakket pent og trygt ned i sine hvite bobliser, og sendt avgårde til sine nye hjem.. Hvor de uten tvil blir godt tatt i mot, I’m sure. 😉
Suksess!

noter: fredericmalle.com – Noir epices
Reklame

16 kommentarer om “sniktitt & split | EDP Frederic Malle Noir Epices

 1. Åååå, jeg gleder meg 😀 Hadde sikkert kommet til meg i går, men det virker ikke som de leverer post her hver lørdag 😦 Skal nok holde ut til mandag. Kan ikke få pakke i posten hver dag 😆 (selv om det hadde vært ok)

  Noir Epices er tørr og krydret på en veldig spennende og elegant måte. Kunne godt tenke med flere FM «travel size». Hvis vi er uheldig med tollen, er vi flere om å dele på det 🙂 10 ml holder lenge for oss (som har endel annet ..)

  1. mmmM! Ja det kan jeg skjønne! 😀 Litt kjedelig at den ikke kom i går da, hadde håpet den ville komme frem til helgen, så da blir det nok Mandag ja. (åh, pakker av ymse slag er bliss altså)
   Har hatt Noir Epices på hånda noen dager nå, og i morgen..ja da braker det løs! 😆 Da er challengen over, og valgmulighetene mange igjen. Gleder meg veldig.
   Har også merket meg en fin rose i Noir Epices, spesielt i drydownen. FM travel size er bare en gavepakke til oss 😀 gjør det enklere og rimligere å få den duften vi vil ha. Nå har jeg snart tre dufter fra linjen, utelukker ikke at det kan bli fler 🙂 Det blir en fin pris på disse, selv om at tollen snapper den opp 😀

 2. gleder meg til mandag jeg! og du har også noe (annet) å glede deg til! 🙂 Var sent ute på lørdag, så du må nok vente til tirsdag.
  synd med tollen, men flott plaster på såret alle prøvene da!

  1. Ja det tenker jeg nok, den bør komme frem i morgen da. 🙂
   Hehe, jess det har jeg. Sendte avgårde prøven min med MR for en stund siden, så nå skal det bli godt å snuse på den igjen.
   Tror vinteren er perrfekt muskye dufter som Serge Lutens MKK og nå FM Musc Ravageur 😀
   Det går bra, den kommer nok frem. Tollen ja, jaja det er sånt som skjer. Flott med ekstra prøver da 🙂

 3. Du fikk mye flere prøver enn meg (men du betalte vel for to av dem også?). Og jeg fikk jo, som nevnt, akkurat samme produkt i bobleplastkonvolutt (de går nok lettere forbi tollen).

  Skulle forøvrig ønske posten kunne levere pakker flere ganger om dagen…

  Vil du ha Lipstick Rose også, Bipbap? 😀

  1. Fikk vel en fire stykker, kjøpte ingen (men jeg hadde to av dem fra før, og tror ikke du jeg fikk denne Taueren igjen da 🙄 2,5ml decanten med L’Air de Desert Marocain er proppfull igjen 😀 ). Kan jo hende siden jeg smisket noe grundig i mailen jeg sendte om verdi, nevnte hvor mye jeg digger Like This osv.. 😆
   Husker at prøvene derfra kom i boblekonvolutt, og de heller hadde ingen verdi, men de gikk glatt gjennom.

   Det hadde vært noe. Er det bare meg eller er det slik at de har sluttet med «viktig» post på Mandag og Lørdag?!

  2. Det kommer aldri viktig post på mandager og lørdager. På mandager kommer det bare reklame, slik har det alltid vert. Sett vekk fra om du egentlig fikk rekommandert pakke på lørdagen, som selvsagt ble sendt direkte til PiB og som du da får hentelapp på mandag (trist å tenke på at den har ligget ensom på postkontoret siden lørdag).

   Men føler de har sluttet fullt og helt med viktig post, jeg. Postkassen vår får bare mat fra menighetsblader og pizzabrosjyrer for tiden. (Selv om pakken fra Amazon hadde edt for to uker siden :/ )

   1. Grusomt kjedelig! Får som regel en god bunke med reklame på mandag, og det har blitt så mye spesielt siste året at de nesten har mistet effekt på meg og går oftest rett i blådunken.
    Hehe, jeg bruker å følge med strawberryNET-pakkene spesielt på posten.no og er som oftest å henter de dagen før pakkelappen havner i postkassen 😆

    Hmm..det var da snodigt! Kanskje det ikke er bare postmannen som drukner oss med reklame?!

 4. Det med posten på lørdager har erget meg lenge 👿
  Fikk du L’Air de Desert Marocain igjen altså .. Er nok meningen at det skal bli din ørkenmarokkaner til slutt 😆
  Pleier å hente strawberryNET-pakkene dagen før pakkelappene jeg også 😳

  1. Ja, synes den bør komme frem da også.

   Hehe, ja. Får visst forsyninger overalt av L’air, hmm.. hvem vet?! 😆
   Bra jeg ikke er alene om å være en tanke ivrig der da, men det er jo ikke så rart 😀 Er jo rene julaften når strawberryNET pakken kommer 😆

 5. Gratulerer med pakke i posten! Tror jeg må prøve denne litt mer, falt ikke for den første gang iallfall.

  Synd med tollen, gjør det jo litt mindre fristende å bestille Amouage fra Les Senteurs… Særlig når pakkene fra TPS alltid glir gjennom uten problem.

  Jeg har heldigvis sånn «reklame, nei takk»-lapp på postkassa mi – bedre med tom postkasse enn masse søppel 🙂 Men håper det ikke stemmer at man aldri får viktige pakker på mandager, siden jeg venter spent på Vanille Tonka og Nicolai Pour Homme fra Luckyscent.

  1. Takk! Gi den noen sjangser til 😉

   Jaa, men det kan jo også hende at jeg var uheldig. Men vurderer å satse på TPS jeg også, de er jo tross alt best når det gjelder slikt. Dyrt blir det uansett 😆
   Men jeg stusser litt på Jubilation 25 angående flaskeverdighet. Elsker den, og bruker jo den innimellom, men decanten er ikke mer en halvfull. Hmm.. Jaja, en eller anen gang. Den er iallefall førstevalget mitt da, med mindre Lyric sniker seg forran.

   Hehe, har tenkt litt på det, men noen få reklamer vil jeg jo ha. Det er bare det at det har blitt så mye mer enn «normalt».
   Det er sjelden jeg har fått ting jeg har ventet på, på en mandag. Noen ganger hender det jo, men da er den sikkert kommet på Løredagen som Jorid nevner.

 6. Du verden – Burde nesten saksøke posten!!! Men endelig da 😀 Tusen takk byP – Jeg dufter fantastisk av Noir Epices. Den er utsøkt lekker, og enda bedre sprayet (virkelig stor forskjell) (på den andre armen dufter det deilig DAPHNE og EAu Duelle så klart 😀 )

  1. Kom den ikke før i dag?!! 😯 Og jeg som sendte den på fredag før fire.. Jaja, frem kom den jo 😀
   Joda, you are wery welcome 😀 Nyyydelig sprayet! Den kommer virkelig til sin rett da, når den dabbes så føles den litt «muted» på en måte. Opplever også at drydownen er mer tørr og mer «krydrete» enn hva jeg husker. 🙂
   Ble litt skralt med «hjemmelaga» prøver, men det høres ut at litt godt med DAPHNE og Eau Duelle gjorde seg. 🙂 DAPHNE er lekker! Eau Duelle var heller ikke dum, men litt for tam for meg. Sender godsakene videre 😉

  2. Du sendte mer enn nok 🙂 Er kjempetakknemlig for Daphne, og veldig fornøyd med å teste Eau Duelle. Sistnevnte blir nok litt tam for meg også. Av den litt deiliglekre typen, men ingen stor utfordring.

   Når jeg får surret meg til å sende litt tilbake, blir heller ikke det mange. Kommer ikke på så mye aktuelt akkurat nå, men skal nok finne noe 🙂

   MEN, når det gjelder utfordring. Montale Greyland – Oh my God 😯 WOW, for en fantastisk spennende MANNEDUFT. Har du testet den? Smoky, woody, mørk, krydret og superspennende. Helt annerledes i forhold til alt annet jeg har testet fra Montale. Damer kan bruke den, selv om den egentlig er supermaskulin. Kan være litt tøff på damer rett og slett. Kan forsøke å dele prøven min, hvis du ikke har 🙂

   1. Ja, det ble mye lekkert denne gangen også 🙂

    Ingen hastverk vettu, når du får tid 😉

    Oj, tror jeg må google litt altså. Jeg har hørt om den, men ikke mye.
    Det slo meg faktisk i dag, at det er lenge siden jeg sist hadde på en så barsk duft som Le Labo Patchouli 24 som var dagens valg.
    Hmm, jeg liker jo smokye saker, gjerne woody og sier ikke nei til superspennende! 😀
    Hvis du får til en liten dråpe sier jeg ikke nei 🙂 Har ikke sendt TPC ordren min enda da, så kan bare slenge den med der hvis du har veldig lite da.
    Høres inspirerende ut denne, lenge siden jeg har prøvd noe som stikker seg skikkelig ut 🙂

    Serge Lutens kommer forresten med en ny sak, Mars 2011.
    Jeux de peau og skal visst være inspirert av «buttered toast»..
    Hehe, høres ikke superspennende ut men prøver jo den også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s