Like This | Etat Libre d’Orange

Like This
Etat Libre d’Orange

with and inspired by Tilda Swinton.

2010
Eau de Parfum
Parfymør: Mathilde Bijaoui.
Personlighet: Oransje, eksentrisk, hjemmekoslig, varm, «foody», forførende, sensuell..
NOTER: MANDARIN, INGEFÆR, GRESSKAR JUNGLE ESSENCE® (DUFTMOLEKYL FRA MANE FLAVOR & FRAGRANCE), IMMORTELLE/EVIGHETSBLOMSTER (HELICHRYSUM), MAROKKANSK NEROLI, GRASSE ROSE, VETIVER, HELIOTROPE, MUSKS.
Soundtrack: Lay Your Head Down by Keren Ann.

Jeg nyter de siste varme og velkomne solstrålene som har preget dagene denne uken. Men det er råere i den kjølig fuktige luften, kveldene kommer tidlig og det mørkner raskt. Det er noe mett og overmodent ved det grønne landskapet som snart skal visne og overøse oss med brennende, kraftige farger..

Det er forandring i luften, en ny årstid begynner med lovnader om spennende krydrede dufter, mat og drikke som varmer litt ekstra, brent «wood» fra vedovnene og myke ullgensere.. Intens, varm, rik, fyldig og alt for kort…det er klart for høst!

..og med dette retter jeg blikket (eller rettere sagt nesen) mot en av de duftene jeg lengtet etter å prøve fra første nyhetsrykte spant ut på webben tidlig i år. Måneder gikk før en liten halv ml. lå i postkassen. Etter positive førsteinntrykk og flere dabbetester tok det ikke lang tid før Like This hadde klart å snike seg innpå meg med sitt innbydende varme vesen.
En flakong hentet hjem fra Les Senteurs i London.

Etat Libre d’Orange tar oppdraget seriøst og har så langt frontet unike, interessante og genuine kunstnere / «kjendiser» : Rossy de Palma’s Eau de Protection og for organisasjonen Tom of Finland med Tom of Finland. De bruker virkelig den inspirasjon de får tildelt, tar hensyn til ønskene og inkluderer den utvalgte persona i avgjørelser. Og slik greier de å skape ett troverdig resultat – en duft som likeså godt kan stå på egne ben.

Like This skal ha tatt mye inspirasjon fra Tilda Swinton selv, hennes vesen og personlighet. Andre kilder er poetisk visdom fra «The Essential Rumi», landstedet hennes i Skotland, «hjemmedufter» og ingefær (ginger). Alt dette er sydd sammen med fargen oransje.

Like This åpner innbydende med krydrede modne sitrusnoter, ikke friske. Notelisten sier mandarin, jeg kjøper det men «tok den ikke» uten å sjekke opp. Starten oppleves en tone kraftig men har en rolig utførelse som veier opp, skaper en fin kontrast og balanse.
Like This legger seg raskt på huden og holder seg nært kroppen, varmer omhyggelig og omgir bæreren med en innbydende duftaura. Toppnotene forsvinner fort, alkoholen fordamper og Like This beveger seg mer mot det mildt krydrede, hjertet i komposisjonen..

..jeg kjenner en myriade av ukjente dunster, men får en tydelig følelse og sinnstemning. Like This er nå mest utpreget av ingefær (ginger) og «brøddamp» kombinert med en slags smøraktig undertone. Dette får meg til å tenke på duftdamp som sniker seg ut av et rustikk kjøkken i full vigør – hvor det bugner over av rykende ferske nybakte brød, deilige høstretter står å putrer lystent på komfyren, anretninger med modne høstfrukter setter farge, preg, saftighet og intensitet på tankerekken. Og i ovnen kan jeg kjenne bakedamp fra en pai som står og freser og koser seg…..men likevel så er dette bare en tankerekke, rett og slett en flørt. Like This passer på at disse gourmand-tendensene holder seg langt unna sjokoladen (Thierry Mugler Angel) og blir aldri utpreget. Det blir som å komme inn døren hjemme eller på besøk til noen som nettopp har bakt noe snadder. Jeg får en hjemmekoselig, velkommen følelse. Etterhvert så sniker heliotrope seg luftig inn, distanserer og mikser litt undring og quirkyness til de nå mer underliggende varme deilige matdunstene, og gir Like This en ny vri som forbereder videre til drydownen…

..Like This kler nå på seg den myke, deilige og kosete ullgenseren, og fungerer nesten som et kosepledd som bare er til for å behage (stikkende intens note, musk?). Så mye behag blir etterhvert sensuelt, immortelle understreker dette subtilt med sin «roastede» sirup salt/søte duft (kan ligne på Smash! sjokkolade).
Like This tørker så inn til en «din hud-bare bedre» typ duft (skinscent) – varm, hviskende tilfreds.

Like This kommer i Etat Libre d’Orange‘s rektangulære kvadrat-flakong i solid glass som er felles for hele linjen. Men siden dette er en spesialutgivelse så er det gjort små tweaks her og der. Den titaniums-fargede toppen er byttet ut med en matt lys gulltone, sprayrøret inni juicen er knallrødt, sticker-logoen gjentar gulltonene fra toppen, med Like This – grafikken i form av brennende kule, duft/merkenavn samt Tilda Swinton

…Vedlagt kommer en mini-folder med duftinspirasjonen fra Rumi versene «Like This», denne er også vedlagt de offisielle samplene. Esken er i knall oransje glossy papp, med påfølgende grafikk utført på standard måte som resten av Etat Libre d’Orange – linjen. Dette forsterker en identitet til merket, og gir hver enkelt duft likt spillerom til å brilliere.

Inspirasjonskildene til Like This høres vel og bra ut. Spesielt Rumi-linjene Tilda leser med innlevelse er vakkert og treffende, fargen oransje kan jeg se for meg, tar også koblingen med hjemmekoslige lukter fra rustikk kjøkkenbakst på ett landsted..

Men til syvende og sist, så er det selve duften Like This jeg har falt fullstendig hodestups for, og den følelsen den effektivt gir meg – en intens men behagelig koslig varme som frister til bruk.

I samarbeid med parfymør Mathilde Bijaoui har Etat Libre d’Orange virkelig greid å destillere ett fnugg av Tilda’s unike vakre vesen, sensualitet og stille intensitet. Like This er en anvendelig duft som ikke bare appelerer til meg – den blir en del av meg som om den skulle være min «naturlige duft».

Like This er lett å bære, varer lenge og skiller seg ut uten å skremme vekk. Den gjør heller det motsatte – står med armene åpne, klar til å omfavne. Passer perfekt til høsten.

Like This er ganske så unik, men jeg har lyst å nevne den fyldige, lett krydrede, søte te-duften Un crime exotique fra Parfumerie Generale, som jeg har mer eller mindre tilfeldig dabbet på noen ganger denne uken. Jeg finner visse likhetstrekk og en lignende stemning, men utført på en helt annen måte.

..Like This gir meg en varm og koslig følelse, er spicy, foody, oransje og forførende, kul og intelligent samtidig. Tenker gresskar, høsttakkefester, ull, flammende hår, intense øyeblikk, “the little things” og assosierer den utrolig nok med en Harry Potter-ish britisk kind of feel…helt perfekt frontet av Tilda Swinton. I (Love) Like This. byP

Jeg er alltid på utkikk etter spennende og kreative måter å utvikle og krydre disse blogg-studiene mine av en duft på, siden jeg av og til føler jeg ikke strekker til med ordene alene.

Som med alt annet kreativt vil også musikk kunne sette stemning, og gi enda en ekstra dimensjon til teksten jeg skriver og bildene jeg omhyggelig velger ut. Fra nå av, vil jeg der det er mulig – sette ett «soundtrack» eller to, til den aktuelle duften jeg skriver om. Med en låt jeg liker og føler kan tilføre eller sette stemningen jeg ønsker å formidle.

For Like This måtte jeg ha noe hjemmekoslig, varmt, enkelt, litt eksentrisk, men likevel motagelig, sterkt og stilig.

Duft er virkelig fantastisk. En undervurdert sans, som virkelig bør brukes til det fulle – for å inspirere, berøre og gi mer livsglede på alle plan!

Katherine Mathilda «Tilda» Swinton fascinerte meg fra første øyekast – som den forfalne «wicked» engelen Gabriel i den nydelig visuelt sterke Constantine.
Hun tilførte en ekstra dybde til denne umenneskelige skapningen med sin androgynitet – med bare sine 15 korte minutter. Prestasjonen gjorde inntrykk på meg, selv blant god skuespillerjobb av både Rachel Weisz og alltid så deprimerende kule Keanu Reeves. Også må jeg jo ikke glemme «the big bad little horn himself» i form av Peter Stormare’s fem fantastiske minutter på skjermen.

I Narnia overbeviste hun meg fullstendig som «The White Witch» – fierce og intens med en finesse kun fødte skuespillere kan utrykke. Med sin silkemyke hviskende stemme fanget hun min interesse. Jeg knyttet endelig ett navn til denne mystiske skapningen.

Jeg ble positivt overrasket over å møte henne i en kynisk, tørrvittig personlighet i den svarte komedien «Burn After Reading» selv om filmen alene ikke er det beste jeg har sett. Ett gjensyn i «The Curious case of Benjamin Button» ga mersmak. På samme måte som Like This, sniker Tilda Swinton seg innpå meg, jeg blir interessert og begynner å søke ut arbeid hun har gjort, og vil gjøre.

«Orlando». Filmen er basert på romanen av Virginia Woolf, og noe jeg kjøpte nå i ens ærend for å få en real ny dose Tilda Swinton. Den har sine moments. Det var utrolig gøy å bli skikkelig kjent med Tilda Swinton i rollen som den udødelige og evig unge Orlando, som prøver å finne seg selv, sin identitet, uavhengig av kjønn. Tilda spiller først som mann og vipps en dag våkner Orlando opp som kvinne («same person. no difference at all… just a different sex.»). Tilda ER hele filmen.

Jeg gleder meg sykt til den rykende ferske dvd-utgivelsen «I AM LOVE» lander i postkassen, og jeg venter også spent på «Michael Clayton».. Enda har jeg bare pirket på overflaten, men jeg liker det jeg ser, opplever og får ut av Tilda Swinton så langt.

Det skal bli spennende å se hvor den oransje tråden leder meg videre…

Like This finnes i 50 ml.

Tilda Swinton er ei dame det absolutt er verdt å sjekke ut!
Fantastisk kortfilm regisert av Glen Luchford for DazedDigital.
Fullstendig Filmografi via imdb.com
Spread for W Magazine: Stranger than Paradise.
(disse ville jeg hatt på veggen!)
Pringle of Scotland: Tilda Swinton.
Filmweb filmnytt intervju og diverse linker til eldre intervju.

***

duftnoter & kilder: Etat Libre d’Orange.com, first in fragrance, fragrantica.com, egne erfaringer
Parfymen Like This er kjøpt fra Les Senteurs London til eget personlig bruk
bilde 2: Meiji Memorial Forest Takao Quasi by ajari on flickr
bilde 3: 66ème Festival de Venise (Mostra) by nicogenin on flickr
bilde 4: Etat Libre d’Orange.com
bilde 6: untitled by The AlleyTree on flickr
bilde 7: In the oven by oOkarenOo on flickr
bilde 11: Tilda by rummenigge on flickr
bilde 12: fall pumpkins by paul+photos=moody on flickr
bilde 15: Tilda Swinton by eugene on flickr
bilde 17: The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe hos imdb.com
bilde 19: Tilda Swinton in I AM LOVE, Magnolia Pictures.
Bilde 14, 18, 20: av Per Christian H. med props: Pringle of Scotland advertisement, Orlando dvd cover, Like This effekter by Etat Libre d’Orange, Burn After Reading dvd cover.
filmklipp hentet fra YouTube.com
Reklame

32 kommentarer om “Like This | Etat Libre d’Orange

 1. Det var et vakkert og fasinerende innlegg byP, og veldig fine skildringer i ord og bilder 🙂 Måtte ta en dusj med «Like This» på armen, og merker at «den rette» årstiden begynner å nærme seg 😀 Denne blir fantastisk når kulda kommer!

  Like This minner endel om Noa Noa – Otto Kern, som jeg hadde tidlig på 90-tallet. http://www.fragrantica.com/perfume/Otto-Kern/Noa-Noa-7282.html
  Hadde mye av det samme fargesprakende, og har også mandarin blant notene. Har nok mer sillage, og virker mer «damete» kanskje. Da jeg testet Like This i London, var Noa Noa det første jeg tenkte på.

  Tilda Swinton er en fasinerende person 🙂

  1. Tusen takk! for det 🙂 Der var så mye inspirasjon å ta av. Jaaa? er ikke den bare helt smack nå til høsten og tiidlig vinter? Har virkelig troen på den da. Jeg må ha brukt den mer enn jeg var klar over, flasken viser merkbart bruk og over en cm. er vekke 8o

   Interessant, kunne faktisk tenkt meg å prøve bare for å sammenligne. Jeg satt å funderte litt på om jeg hadde kommet over noe som likner Like This. Nevnte tidlig Odeur 53 fra CdG, den «varme» muskye duften som kommer etterhvert kan minne så vidt, men den har ingen sjel i forhold. Mer en «abstrakt» menneskeskapt kunstinstallasjon som beundres best på avstand, enn den «menneskelige» anvendelige Like This. Tilfeldigvis så prøvde jeg ut Un crime exotique denne uken, den har også likheter mye bassert på liknende noter som Like This. Er mye mye søtere og mer tipisk PG-ish, jeg er betatt. Tror jeg fikk prøven fra deg?

   Absolutt! Har fått meg enda en skuespiller verdt å «søke ut». Fanger og sluker all min oppmerksomhet. Gleder meg veldig til de nye filmene jeg har bestilt.

  2. Like This blir helt smack utover høsten 😀
   Jeg har bevisst latt være å bruke den i sommer. Gleder meg til Vol de Nuit også 🙂

   Det ligger Noa Noa minier på Ebay. Kanskje jeg skulle .. Fryktelig lenge siden jeg hadde den da, men det var iallefall den jeg fikk i tankene. Haha, trodde jeg fortsatt hadde prøve på Un crime exotique. Det hadde jeg visst ikke, så da har du den 😆 Skal jammen sjekke Odeur 53 igjen! Men sånn ellers er det ikke veldig mye som minner om Like This, og det er jo veldig positivt 🙂

   1. Jupp! Tror du gjorde lurt i det ja, greier ikke å la være jeg. Men Vol de Nuit var litt vanskelig å bruke i sommer, selv om jeg selvfølgelig fant noen smutthull og sprayet den på armen ellers 😀 Vol de Nuit var fantastisk i dag, vurderer den jammen meg i morgen også! 😮

    Hmm.. Interessant.. 😆 rimlige? Kunne vært spennende å sammenlikne 🙂
    Hehe, ja den var kommet hit! 😀 men det var da ikke så dumt, nyter den grådigt jeg. Kan alltids sende den tilbake hvis du vil prøve igjen 😆 Decantverdig for meg! Er omtrent like glad i te som kaffe, greit med en teduft også 😉 🙄
    Ja, sjekk Odeur men da må du dabbe riklig. Synes den nesten må sprayes for at den i det hele tatt skal komme frem skikkelig. Noe «stikkende» ren musk jeg kobler de med da.
    Tror jeg må bruke Odeur 53 også som en «kopp morgen kaffe», det er så vanskelig å finne en riktig anledning for den. Kan fungere som et «rent» alternativ, hvis man ikke får duften av «neglelakkfjerner» da 😆

    Ja, Like This er tilstrekkelig unik. Godt gjort!

 2. Hadde lyst til å gå på kino i dag og se I am Love mens jeg gikk med LT, men så kan ikke Helge 😦 I morgen kanskje! 😀 Orlando vil jeg også se.

  LT var «min», men så tok Helge den. Egentlig like greit, siden det var han som kjøpte den i London (du skylder meg fremdeles en parfyme, Helge :p )

  1. Åhh, kjipt. Hadde sikkert vært ekstra artig å se den på kino ja, slike filmer forsvinner fort/kommer ikke hit. Skal uansett bli artig å se den, elsker amazon når de gir ut saker som dette flere måneder før den kommer ut i Norge 😀 Orlando bør vel jeg anbefale alle interesserte å se iallefall en gang. Den har noe bra, men også en del litt tørre stunder. Masse Tilda Swinton da iallefall 😉

   Å? Hehe, morro! Ja da må du få deg en ny duft, må være herlig å ha en parfyme «tilgode» 😆

  2. Skal nevnes at jeg hadde planlagt å kjøpe den ganske lenge (siden i sommer) da 😉
   Men jeg har ikke tatt noe som helst, den står der klar til bruk 🙂

   Herlig post, byP! Hørte på det anbefalte lydsporet mens jeg leste, og er helt med. I am Love er helt fantastisk!

   Elsker denne duften. Du beskrev den slik den er, tror jeg må ta på litt når jeg kommer hjem i dag 🙂

   1. Hehe, ja alltid lurt å ha alt klart og planlagt. Den var sånn ca. halvveis planlagt med meg da. Prøvde den grundig før jeg satte Like This som evt. kjøp på Les Senteurs. Angret ikke på det! Jeg begynte på den med en gang 🙄 samme kvelden i London så var jeg fullstendig i Like This.

    Tusen takk! 🙂 Så flott at du også «tok» lydsporet, veldig artig.
    Ååå, er den? Gleder meg enda mer 😀 Post fra amazon.co.uk tar så grusomt med tid for tiden, det er bare så vidt jeg gidder å bestille derfra. Håper den kommer snart! Tok ett gjensyn med «Burn After Reading» i går..fortsatt meeeh, litt meiningsløs, har noen morro figurer og starter praktisk talt rett på Tilda, men traileren er faktisk bedre enn filmen 😮

    Så flott den ga mening og at jeg traff med beskrivelser. Den var litt vrien for jeg finner Like This ganske så abstrakt og formet slik at den kan oppleves veldig forskjellig selv om visse fellesnevnere går igjen. Også blitt svært glad i Like This, er en duft jeg garantert må ha påfyll av når den tømmes, for det vil den slik det ser ut nå (ca. 1,5 cm nedover is missing :o)

    Det ble Chypre Rouge i dag da, men tar gjerne litt Like This på meg senere utover 🙂 Vol de Nuit i morgen tenker jeg.

 3. Likte ikke denne i sommer (helt feil årstid), men nå får jeg mer og mer sansen. Blir nok en flaske utpå høsten tenker jeg 🙂

  1. Passer absolutt best til høsten og kjøligere vær vil jeg tro 🙂 Gikk ann i sommer, men de var litt som å gå med en tynn ullgenser i solsteika.. 🙂

 4. Jeg har fortsatt en bursdagsgave til gode, og lurer på å bytte ut L’Artisan Nuit de Tubereuse med denne… Passer bedre til årstiden, og tuberosen har jeg en diger prøve av, så den kan vente litt. Hmm… Hvor lønner det seg å kjøpe Like This da?

  1. Så deilig da 🙂
   Ja kanskje Nuit de Tubereuse passer seg bedre til vår/sommer?
   Like This er jo som jeg har skrevet flere ganger, sniker seg innpå og er helsmæck nå til høsten 😉

   Tror muligens du får den billigst via Les Senteurs hvis de skriver ned verdi, tror det er store sjanser for det etter det Jorid og Helge fant ut. Men hvis du får NKDman til å skrive ned verdien for deg, så tror jeg jammen meg de kanskje blir rimligst. Lurt å spørre først, for det gjorde de ikke til meg.

  2. Får sjekke litt rundt. Mulig det blir Luckyscent jeg handler med, siden jeg vet de skriver lavere verdi. Og da kan jeg snike meg til noen prøver av AMAZE og Maison Francis Kurkdjian på kjøpet, pluss den nye fra Diptyque.

   The Perfume Shoppe hadde den ikke dessverre, de pleier jo å være billige.

   Nuit de Tubereuse er nok ikke den jeg kommer til å bruke mest i vinter nei, så den kan vente 🙂 De er utsolgt på Heaven Scent også, så kan heller kjøpe den når de får inn flere.

   1. Men blir ikke den «dyr» i form av porto på Luckyscent da? Du vet, Les Senteurs trekker i fra moms så det blir nesten «gratis porto».
    Ekstra prøver er jo absolutt en fordel fra Luckyscent sin side, kunne ha tenkt meg noen «complimentary» Serge Lutens prøver ja.
    Skal bli spennende å høre hvem du velger, og hvordan det går videre 😉

    TPS hadde fått inn CdG x Daphne 😮 ! Åhh, den må jeg ha..en gang. Greit å ha «sjansen», billigste alternativet. Får vel spare opp til den via sparebøssen neste gang 🙂

    Ahh, ja den blir vel perfekt til våren tenker jeg.
    Ja A*MAZE ja, den skal jeg ta å undersøke enda nærmere..har ikke snust på «Rosene» mine i det siste..

 5. Jo, portoen er dyr. Men der er jeg garantert at de skriver lavere verdi, og så får jeg mulighet til å få ekstraprøver på noen jeg ikke finner billig andre steder. Tror nok jeg holder meg til Luckyscent, men skal se litt på Les Senteurs. En hundrelapp fra eller til har jo forsåvidt lite å si så lenge jeg får den som gave 😉

  1. Sant sant! Skal prøve en bestilling på Les Senteurs og sjekke om ikke så veldig lang tid. Noir Epices som gnager i bakhodet nå 🙄
   Hehe, ja du slipper jo å betale så da er vel en hundrings fra eller til ok.
   Uansett, vil gjerne høre om enda flere erfaringer fra Luckyscent. Med en såpass høy porto bør vel den ankomme ganske kjapt?

  1. Tar bare kort ja, men det var ingen problem med det altså. Det kan hende jeg blander sammen nettbutikker nå, men lurer på om jeg måtte skrive inn sikkerhetsbank-id kode fra nettbanken før bestillingen der gikk gjennom, og det var ingen problem med prøvebestillingen.
   Uansett, paypal og kredittkort er absolutt sikreste måten å handle med, og greiest å bruke spesielt etter en del svindelforsøk 🙂

 6. Det har vel tatt ca to uker å få pakken fra Luckyscent de gangene jeg har bestilt flasker derfra. Tok mye lenger tid før pakken fra TPS kom, de ble bestilt samtidig.

  Prøver å bruke Paypal mest mulig etter at kredittkortet mitt ble svindlet tidligere i år. Men kredittkort går jo stort sett greit, man får jo igjen pengene om det skulle være noe 🙂 Synes det er utrolig deilig å kunne handle på nett uten å måtte huske/ha med kortkoden også, veldig lettvint! Litt for lettvint kanskje, hehe.

  1. Hmm..var en stund og jeg synes de tar godt betalt for portoen altså. Men utvalget er jo så bredt, fantastisk! Det skal de ha 🙂
   Kommer sikkert til å prøve meg på en flaske derfra en gang, men har ingen aning hvilken det vil bli.. Trodde kanskje CdG x Daphne men nå har den komt på TPS så daa..skal det spares!

   Jeg også, og du har helt rett: det er litt for lettvint 😉 hehe.

 7. Nå har jeg hentet Like This på posten, tok 9 dager etter den ble bestilt på Luckyscent. Og siden jeg fikk hentelapp så har den sikkert vært på postkontoret minst en dag. Fikk masse ekstra prøver også, bl.a. Serge Lutens og den nye fra Diptyque.

  Stort stempel utenpå pakken med «ikke tollpliktig» 😆

  1. Åhh! Så heldig! 😉

   Høres jo så flott ut å handle på Luckyscent nå altså. Fikk du såpass med prøver at portoen veide opp i opp?

   Gratulerer med Like This! It’s a keeper 😉

  2. Har vært helt ute av drift siste uka pga forkjølelse, men nå er jeg forhåpentligvis på beina igjen. Luktesansen er ikke helt som før ennå, men det kommer vel 🙂

   Fikk seks prøver, blant annet Eau Duelle, POTL Luctor et Emergo (i stedet for Amaze), SL Douce Amere og Un Lys, DelRae Bois de Paradis og en til jeg ikke husker. Flotte prøver, noen av dem spray. Særlig SL prøvene er jo innmari dyre når de kjøpes fra TPC. Synes absolutt det var verdt portoen, når det i tillegg ble skrevet lavere verdi og kom så kjapt 🙂

   Jeg likte forresten Eau Duelle kjempegodt, det lille jeg fikk testet før luktesansen forsvant. Ender nok opp med en flaske. Veldig grønn og krydret, spennende og deilig.

   1. Åhh, ja det virker som det er sesong for diverse forkjølelsesykdommer nå. Kjenner jeg er litt grøggy og snufsete, men satser på at det er noe lett som passerer forbi 🙂 God bedring videre 🙂

    Såpass med prøver, det var jo flott! Hadde vært greit med noen «free samples» kjenner jeg, har nettopp sendt av gårde en liten prøvebestilling på grunn av de nye fra Amouage 🙄 Høres ut som en flott erfaring, noterer meg den i bakhodet så får jeg se hva jeg finner på å dra med hjem fra Luckyscent.

    Det var jo bra 🙂 Synes den er fin her da, men ikke meg. Er mest glad i drydownen som kommer leenge etter den har blitt sprayet på, ellers så blir den for svak og «usynlig». Men Eau Lente derimot var saker 🙂 Decantverdig!

  3. Regnet ut hva prøvene jeg fikk med gratis ville kostet på TPC (1 ml, uten at porto er medregnet), og de var faktisk verdt 32 dollar!!! Det synes jeg er bra valuta for pengene, mye bra var det også 🙂 Gjelder bare å være litt lur når man ønsker seg noe, velge noe dyrt og sjeldent, hehe.

   Er man litt taktisk i forhold til gratis prøver ved bestilling, så er jo portoen faktisk gratis på Luckyscent. Kjekt å vite, og det skal jeg definitivt utnytte en annen gang.

   1. Det høres absolutt supert ut! Håper de er like generøse sånn flatt over fjøla, tror de har knekt koden med at i det store og hele så kanskje lønner det seg å gi bort prøver ved bestilling. Hehe, en «gratis» Nasomatto Nuda hadde jo vært ok 😆

    Veldig kjekt å vite! 🙂
    Men jeg har aldri tenkt så masse over hvilke flasker som lønner seg mest (i forhold til andre shopper) å bestille derfra..er vel noe jeg ikke bør undersøke så masse på enda 😆
    Dollaren er forresten ganske lav nå igjen 🙄

 8. Vet ikke om de ligger lavere i pris på noen flasker/merker enn andre steder, de gangene jeg har bestilt derfra har det rett og slett vært pga tilgjengelighet. Har bestilt derfra tre ganger, og det er ting de ikke har hatt på TPS og andre steder jeg bestiller vanligvis. De har jo et helt supert utvalg.

  1. Tenkte samme tanken, de har jo absolutt alt! 😀 Til og med sjeldne The Party in Manhattan 😮
   Ser nå også at de har åpnet for salg av Serge Lutens uten mailing og ekstrastyr. Men til gjengjeld må man betale for det ja.. Santal de Mysore i spesial exp, Bois de Violette, Bois et Fruits og Un Bois Sepia går alle for heile $200.. Hmm..kanskje jeg skal tigge noen av disse som prøver en gang jeg bestiller derfra? 🙂

   1. 😀 😀 Ser ut til at jeg ikke lenger trenger å handle mer Marte 😆 Kjempeflott, og takker mer enn gjerne ja til den også.
    Håper bare jeg har masse spennende i gjengjeld nå da.

  2. Forresten, så er det ikke så ille pris på de vanlige Serge Lutens på Luckyscent. Ser ut som om de fleste er $120, du valgte ut alle de som er ekstra dyre pga special edition med reisespray 🙂 Men er visst bare ved kjøp av flaske at man får prøver tydeligvis.

   Tror nok du har mye som jeg kan være interessert i! 🙂 Uansett er det lite poeng i at jeg sitter og hamstrer ting jeg ikke bruker. Bedre å sende det videre.

   1. Ikke så gale nei, men det kan gjøres rimligere 🙂
    Ja, jeg plukket ut de der på grunn av tilgjengelighet og at de er umulig å få andre steder på nettet enn på Luckyscent. Reisesprayen er nok tom slik jeg tolker teksten, men hjelper sikkert på. Det blir nesten rimligere for oss her i Europa å kjøpe en bell jar direkte..

    Har sikkert noe spennende liggende. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s