(parfymeri) sniktitt | Tubéreuse criminelle & Bas de soie

Alt Godt har handlet Serge Lutens for meg i Paris!!
ikke småtterier akkurat..

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Det er utrolig hvor mye glede jeg finner i disse små flakongene.. det merkes ekstra godt når en pakke med fullflaske-kjøp kommer hjem. Hver gang jeg får noe nytt og veldig spesielt, som for eksempel en Serge Lutens, ja da kribler det mye, jeg får en warm, fuzzy feeling og flyger lykkelig på en sky resten av dagen. Liquid bliss!

..»a little bit of feelgood goes a long way..» og jeg har rikelig 😉
parfumPerrfekt start på helgen!

Bas de soie har ulmet i bakhodet siden jeg traff den i London. Og etter å ha fått sjansen til å teste og tømme ett godt prøverør, var det ingen tvil..
Bas de soie er endelig på plass i samlingen, er redd den også vil forsvinne jevnt og trutt. 😀

[dufter av Bas de soie i skrivende stund..]

Tubéreuse criminelle og jeg har ett spennende forhold som har utviklet seg over tid, og den vokser for hvert ett sniff enda.
Fra sjokk til romanse, og kanskje kjærleik, så var en belljar av denne spesielle «twisted» herligheten ett ganske natrulig valg og fortjener sin plass i hyllen min..
Tubéreuse criminelle er en skatt som for meg er selve essensen av hva jeg ønsker at en duft/parfyme kan være; hvordan den innvirker, tar tid, forandrer ansikt, stimulerer fantasien og forbløffer..

[åhh! disse Bell-jarene altså..]

Den tomme decanten er fyllt opp og endelig klar til å bli brukt med «abandon». Nå slipper jeg å bekymre meg for å gå tom. 🙂

Igjen, Tusen Takk til Alt Godt! Fantastisk!
Anbefalt lesning – God, gammel men fortsatt like aktuell as ever Serge Lutens-resurs: SERGE LUTENS ~ NEARLY ALL THE FACTS
Reklamer

4 thoughts on “(parfymeri) sniktitt | Tubéreuse criminelle & Bas de soie

  1. Gratulerer med utsøkte dufter byP. Begge er fantastiske 🙂 Jeg er helt frelst når det gjelder Bas de soie, men trenger litt mer tid på Tubereuse Criminelle. Har testet veldig lite, men nok til å kjenne det du beskriver 🙂

    • Takk! 😀 i like måte du 😉
      Åhh, hjelpe meg hvor jeg lengtet etter Bas de soie.. Har svevd i hele dag, utrolig hvor lang tid den sitter på! Digger det at den forsvinner/kommer tilbake og at den skifter mellom å være iris/hyascinth. Vakkert!

      Tubéreuse Criminelle tok lang tid med meg også. Den har en tendens til å ligge å ulme på bakhodet, helt til man bare må lete frem prøven å teste den igjen. Prøven jeg har hatt av den kom fra samme settet (bestilte to sett (10 prøver) Non-exports SL fra TPC tidlig i fjor en gang) som jeg fant både MKK, Borneo 1834, Sarrasins i. TC «klikket» på plass for meg før jeg klikket hjem en decant, og nå vokser den veldig ved hvert sniff. Har troen på langvarig love her altså. Føles også mer anvendelig, og jeg vet sånn ca. hvilken tid jeg kler den best. Cuir Mauresque begynner også å bli aktuell 🙄 , må teste den litt mer. Gleder meg sykt til den nye Boxeuses! 🙂 Lutens love all the way 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s