PiP|Christian Dior Miss Dior vintage

Ingenting dufter så godt som knakende gode kupp!
(spesielt de som blir «bedre» etterhvert 🙂 )

Rykende fersk-klikket hjem fra verdens skattekiste eBay, denne gangen inkludert litt drama. Alt løste seg til det beste, og jeg har høstet enda en hjertevarmende positiv feedback, fikk til og med refundert litt porto. Happy!

Som alltid, var det veldig spesielt og nervepirrende å skulle åpne en forseglet eske med en flakong som ikke har sett dagslys på «decades». Greier ikke å finne datomerking eller annen relevant info på esken, noe som er litt kjedelig.
Etter å ha testet ut duften for første gang, er det sikkert at dette er en tidligere versjon av «frøkenen». Litt svakere enn forventet, men jeg dabbet lite på bare for å være på den sikre siden 🙂 . «Vesken» oppfører seg som Parfum på hud og når den flyttes over i prøve-rør (en oljeaktig kvalitet kommer tydelig frem når den «flyttes» via pipette. Dette har skjedd med de fleste Parfum/Extrait jeg har vært bort i hittil). Flakongen nevner heller ikke noe om konsentrasjon..

Etter noen minutter begynner Missy D. å blomstre opp, og ikke uventet er den dyp, rik og kompleks. En lakris?/lær-note stikker seg ut. Nesten på kanten til det frastøtende, samtidig som den holder en anvendelig tone. Veldig spennende! Kanskje dette er en del av den mørkere animalismen? Har også lagt merke til lignende i Diorling (moderne), de ulmer lurt på huden..

Den moderne Miss Dior blir ett ekko i forhold, med erstatninger for råmaterialer som er forbudt eller for dyre.. (det er ikke alltid reformuleringer skjer når nye forbud av «ingredienser» blir vedtatt..). Den er skrikende. «Hvitløksånde» kan kanskje gi en beskrivelse på hvordan jeg opplevde den i sammenligning (men lukter ikke av hvitløk altså 😀 ). Alt dette er førsteinntrykk.

Måtte knipse noen bilder underveis, håper dere liker dem!
Ta godt imot «the one (but not only.. 🙄 ) Miss Dior
*applaus*

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

8 thoughts on “PiP|Christian Dior Miss Dior vintage

 1. Oh. Den var ikke så stor som jeg skulle trodd (1/8?), men hjelpes så nydelig flakongen er. Gratulerer!
  Nå har jeg ikke vært uheldig selv hva bayen og vintage angår, men du har absolutt inspirert meg til å prøve mer.

  Og: digget flæsjfotokarusellen 🙂

  • Den var skikkelig liten! 😀 ca. 4-5ml men det er helt greit. Tror det er Parfum så trenger ikke mye. Flakongen overrasket meg, hadde forventet en slags metallsylynder, så her ble jeg positivt overrasket. Den var så blank og ny! 😀 Er så flott å få se den deilige vintage fargen på Missen også.
   Har vært lite uheldig så langt (usikker på Chanel Pour Homme Concentrée og en Chanel No5 Cologne, har heldigvis masse), og denne ser ut til å bli en sikker suksess. Så flott, håper du finner noe spennende! Du har jo kuppet to flotte, spesielt misunnelig på Lanvin Arpége, den er utrolig :mrgreen: Får surfe etter den også på «bayen».

   😀

  • Arpège er vel ikke en av dem som er vanskelig å finne da. 🙂
   Dog har vi ikke brukt den så mye som f.eks. Calèche, da. Vil jeg ha aldehyder bruker jeg heller EP :p

 2. Gode Gud, den var fantastisk!!! Ser jo splitter ny og blank ut. Såå nyydelig 🙂 Du har all grunn til å være fornøyd med den altså. Gratulerer så MYE 😀

  • Jaa! Splitter og skinnende ny. 😀
   Fantastisk, og såå liten (kanskje bare 4-5 cm høy).
   Veldig fornøyd! Duften var nydelig vintage også 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s