sniktitt | White Patchouli & L’Eau Ambrée

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Joda, skulle eeegentlig ikke kjøpe flere nye hele flasker..
Etter en opprydding i roteesken-med prøver for noen uker siden, fant jeg siste rest med White Patchouli fra Tom Ford, og kunne jeg ikke dy meg. Tom Ford har jo tvunnet meg fint rundt lillefingeren.. Etter en kjapp tur på strawberryNet, så jeg også at Infusion..ehm.. L’Eau Ambrée fra Prada var kommet inn i forsvarlig størrelse, 30 ml! Jo mindre, desto bedre. Har siklet etter denne siden den kom ut, decanten min er tom og L’Eau Ambrée fikk fort plass på «listen» over full-flaske-verdig. Var så på nære nippet jeg kjøpte den på parfymeriet under julehandelen i fjor, siden det ble gjort få parfymerte innkjøp (noe som tar seg opp fint nå 😀 ) Sparte litt på å ha tålmodighet med andre ord.

Dette ble faktisk en god deal for min del. Fikk nylig muligheten til å kvitte meg med tilgodelapp og gavekort som har blitt liggende fra juletider. Og hvis man setter sammen «riktige» pakke på strawberryNET, utnytter alle rabatter og tilbud i tillegg til gratis frakt, da har man skutt gullfuglen.. 😀

Reklamer

18 thoughts on “sniktitt | White Patchouli & L’Eau Ambrée

 1. Gratulerer 😀 Gjenoppdagelser er veldig morsomt! Har bare såvidt snust på White Patchouli, og fikk litt bakoversveis. Verdt å teste igjen, siden jeg har blitt tøffere med patchouli. L’Eau Ambrée er en lett og fin amber/iris. Veldig bra, og jeg regner den som en egnet kandidat jeg også 😀 Så kjekt med 30 ml! Hehe, jeg har også utnyttet all verdens rabatter på Strawberrynet 😆

  • Takk 😀 Hehe, både morsomt og skummelt på samme tid. WP er egentlig ganske så grei når det kommer til patchouli, moderne og «renset», kremet, ja rett og slett White 🙂
   Test den en gang til når du får sjansen 😉
   Synes L’Eau Ambrée er herlig med Prada/Daniela’s tydelige signatur. Føles ut som en miks av alt (Infusion d’Iris, Infusion d’Homme og Prada Amber pour homme) og er transparent i ordets rette forstand. Likevel føler jeg den er der utover dagen, om ikke annet enn en slags «aura of scent». Deilig å ha noen sånne også, kan «dusje» grådig med den også, så alle 30ml vil nok forsvinne..engang 🙂
   sNet har så rare tilbud. Tror det var med Borneo 1834, at jeg fikk den 50,- rimligere ved å kjøpe en ting til noe og 80,-…heilt rart, men klager ikke i det hele tatt 😆

  • Skal love å teste White Patchouli på nytt 😀 SN er ganske rare sånn. Gratis frakt på parfyme hvis vi kjøper 1 stk hudpleie/kosmetikk i tillegg. Er jo bare å plukke med en ting det .. Supert for oss 😀

   • 🙂 ja det er flott det finnes en nettshop som virkelig vil det beste for kundende. Bare dette med momsrefusjon er jo unikt. Good for Us! Vi trenger en sånn en.

 2. Pakke i posten er utrolig morsomt! 🙂 Snålt det der med at frakten av parfyme blir gratis om man kjøper noe lite ekstra, men skal ikke klage. Passer meg fint når jeg skal bestille MKK neste måned!

  Fikk omsider sendt inn en diger bestilling på TPC i går, og nå er visstnok alt sendt allerede. Får håpe det ikke tar så lang tid i posten. 6 stk 5 ml decanter og en haug med tuberose og jasminprøver 😀

  • Jaa 🙂 Ja SN er helt snåle på dette, men så bra for oss 😀 Hehe, greit å prøve å få prisen på MKK litt ned ja, er jo en god pris på den. Verdt hver krone da imidlertid.

   Oj så spennende! Da har du masse flott og glede deg til. Får håpe pakken kommer fort frem..min er jo enda ikke kommet..
   Har faktisk drevet og legge ting i handlekurven på TPC her også, mest noen få store decanter av ting jeg har hatt lyst på lenge. Nærmer meg slutten på Cuir de Russie EdT. også snart så må vel ha påfyll.. Tror jeg trenger en ny dose Guerlain prøver i samme slengen, har du vært bort i VdN Evasion? Vet at det er en heelt anen duft som bare har lånt navnet, men anmeldelser på nett ser jo spennende ut uansett.

 3. Vdn Evasion er som du sier veldig annerledes enn VdN, men jeg liker den 🙂 Light-utgave av Attrape Coeur faktisk. Ganske feminin og søt. Tror muligens du ville likt Attrape Coeur bedre?

  • ahh, trodde Evasion var mer i chypreland men jaja.. prøven får nok bli med..
   Høres ut som jeg må ha en prøve med Attrape Coeur også 🙂

   Tenkte jeg skulle få med denne Vega og Sous le vent, men Vega var nok utsolgt ja..

  • Nei, ville nok heller kalt både AC og Evasion søte gourmand amberdufter. AC er dypere og mørkere.

   Så synd at Vega er utsolgt, den hadde jeg også lyst å teste. Men de får vel inn mer senere.

   • Ahh, hmm ok. Kan styre min begeistring for gourmand, men kunne ha tenkt meg å prøve en «gourmandish» fra Guerlain også. Kanskje jeg skal ta noe annet som frister mer først. (det er ikke få for å si det slik 😀 )

    Ja det var litt kjedelig, men regner med at de får en ny inn. Har bare så vidt sjekket den ut, men ut ifra det Bipbap skrev så hørtes den ut som et must å teste.
    (Har fått aldehyder på hodet 😀 )

   • Har hørt at folk som ikke liker gourmand liker AC, så man vet aldri 🙂 Vanskelig å prioritere når man har lyst på alt, hehe. Jeg har allerede begynt planleggingen av neste måned, har råd til en decant i tillegg til MKK…

   • hehe 🙂 helt sant. Tror jeg skal ta den med likevel.

    Hmm…strever litt med å bestemme meg for hva jeg skal prioritere fremover. Decanter av «nestens» og flere nye prøver, eller opfylle ønsker på måha listen.. 🙂 må nok litt planlegging til her også.

  • Har en prøve på VdN Evasion jeg også. Tror jeg må teste den igjen. Husker den som ganske herlig, men ikke spesielt spennende kanskje? Ble ikke den sluppet som en «tax free» duft?

   • Bibpap: Ahh.. Det er helt sikkert bare navnet som trekker oss, det var derfor jeg ble interessert ihvertfall. Typisk «flanker» virksomhet.
    Jo mener jeg leste at den skulle være spesielt for taxfree på flyplasser i Paris/Frankrike hvis jeg ikke tar helt feil. Sikkert å få noen få andre steder nå kanskje. Så den på «bayen» til en middels heftig pris..

   • VdN Evasion er kun i vanlig salg på flyplasser og togstasjoner i Frankrike så vidt jeg vet.

    Testet den igjen i dag, og som Bipbap sier er den ikke verdens mest spennende duft akkurat. Men veldig vakker 🙂 Vet ikke om jeg synes den er verdt den høye decantprisen, særlig ikke siden jeg har 30 ml Attrape Coeur.

   • Det er heldigvis bra at ikke alt er like spennende 😀 Verdt å heller prioritere Attrape Coeur for meg da kanskje. Dessuten er det like greit å holde seg unna slike med så knapp distribusjon i tilfelle det skulle bli «love».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s