sniktitt | Guerlain VOL DE NUIT Eau de Toilette

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Ja, hva skal jeg si…
det ene førte til det andre,
og det andre førte til en stoor flaske av en av de største,
skapt av Jacques Guerlain fra det store parfymehuset Guerlain,
i 1933…

VOL DE NUIT

Eau de Toilette

Ikke så lett å slå klørne i her til lands, men jaggu meg så finnes det håp. Denne kommer fra Oslo, Gimle Parfymeri nærmere bestemt.
Av og til så lønner det seg å spørre..ehm..e@maile.

Dette blir da min første fra Guerlain.. og den er ubeskrivelig fantastisk!
da er det bare å gjøre klar den «vintage» gullflasken.. 😀
les mer om handelen her..

Mer uimotståelig Vol de Nuit readings..
Parfymeri|Vol De Nuit Parfum|Guerlain

Takk for tips B. 😉
Reklamer

70 thoughts on “sniktitt | Guerlain VOL DE NUIT Eau de Toilette

 1. Gratulerer 😀 Blir fantastisk i gullbeholderen 😀
  Da har vi en diger Vol de Nuit begge to, i vintage beholdere 😀 På min beholder står det Shalimar under, men jeg har en eldre type.

  • Tusen Takk! Var bra jeg slapp å lengte så fryktelig lenge etter denne. Deilig å ha en stoor flaske, tror det trengs også. Har luktet fantastisk i dag 😉

   Står Shalimar under min gamle også, men det gjør inget.. Den må bare renses litt før jeg putter VdN over, lukter fortsatt Shalimar av den.
   Fikk med denne prikkede nå. Hadde så lite å si prismessig egentlig. Dessuten prikkegal her så.. 🙂
   Da har jeg enda en gullflaske ekstra som må fylles med refill.. 😀 haha

  • Aha, du kjøpte med gullbeholder ja 🙂 Hva skal du ha i det andre beholderen da? Jicky Edt kanskje 🙂 Kan jo være greit med stort flaske av den, siden den sitter då dårlig. Hvis vi dusjer på oss tilstrekkelig mye, må det vel sitte litt (på klærne og håret også kanskje)

   • Jaa.. 😳 gjorde det. Jicky kan jo være en mulighet. Jeg kjenner at den er der, men må sikkert sprayes litt der altså. Shalimar er forløpig interessant i EdP. Mitsouko kanskje? Tror jeg holder en liten knapp på edt. EdP. ble litt voldsom. L’Heure Bleue blir EdP, eneste jeg får i «hjerte» flasken da ihvertfall. Tror jeg skal prøve å få tak i den på eBay engang..
    Ja, glemmer alltid å dusje klærne her. Kanskje det kan hjelpe.. 🙂

   • ahh, ja da blir det nok netthandel på den engang kan jeg tenke meg. Tror jeg ikke trenger mer en en flaske ut livet…men når jeg tenker meg om så gjelder det jo nesten alt.. 😀

 2. ÅÅÅh, gratulerer! Vol de Nuit er virkelig en av de store. Tipper du lukter godt ja 🙂

  Hvor stor er den? Måtte du betale mye? En venninne skal kjøpe for meg i Oslo og ta med når hun kommer på besøk i mai, men må sjekke pris og størrelse først. De har den faktisk på Steen og Strøm i Oslo også.

 3. Har lest at mitsouko cologne fra rundt 1980 skal være ganske bra styrkemessig (~EdP i dag), og den får man ofte ganske billig på bayen. Vet ikke om den er der fortsatt, men $49 buy it now for rundt 50 ml, diamantflasken. Ligger vel vanligvis litt over der.

  Jeg liker min EdT veldig godt 🙂

  Ang. VdN, den er nydelig! Gratulerer med kjøpte 🙂
  Vi har kun luktet på vintage EdT, siden det er den de har på tpc. Tror kanskje jeg skal ta meg en liten sniff på haute parfumerie på tirsdag (men den listen er lang!) 😉

  • hmm.. jammen meg fristende, men så ikke denne på buy it now. Skal være på utkikk iallefall, kunne vært greit å prøve den i edc når man først er i gang 🙂
   Så en Shalimar edc som gikk for $15 nå. Det var også noen fristende vintage Chanel Cuir de Russie og No5 oppe på bayen for ikke så lenge siden, men de gikk for høyt opp i pris altså. jaja..

   Takk 😀 den er helt hærlig. Merker ingen forskjell egentlig på den vintage samplen fra TPC og denne.. Kanskje det er samme greia? (kan jo håpe 😉 )

   Åhh misunnelig her nå ja..
   Du må prøve å få skvist plass til litt VdN Parfum, iallefall en liten sniff.. Den er saker, falt ekstra spesielt for drydownen. Den varer og varer..
   Sjekk (hvis du får sjans) gjerne hva de skal ha for den 🙂

  • Ja, sjekk hva VdN parfum koster, og om det går an å bestille derfra og få sendt til Norge 🙂

   Kos dere masse på tur!

   • Jeg var der for to uker siden, og da hadde de et eget lite bord i Guerlain-avdelingen med mange parfymer /edt/edp utstilt. VdN var i parfyme, ja, jeg prøvde den ;-), i en liten firkantet moderne glassflaske. Det er jo bare å ta en tlf å høre hva de har for noe spennende 🙂

  • Irma: Sist jeg var på S & S (november i fjor) hadde de kun en diger flaske Vol de Nuit edt. Spurte om de hadde andre størrelser eller konsentrasjoner, men fikk beskjed om at det var det eneste de hadde og at den var spesialbestilt. Er du sikker på de har den i ren parfyme? Trodde det kun fantes noen få steder i utlandet.

 4. Fy pokker… Jeg sendte en mail jeg. Er sikkert rådyrt, men sparer jo frakt og toll osv. Takk for tips! 🙂

  • ååh.. do tell! om du får svar. Håper de har to.. 😳 det er denne grønne «flypropell» flasken sant? Ikke at det er så utrolig viktig, kommer sikkert til å ligge mer bortgjemt i mørke, enn frem i lyset…men når det først gjelder VdN Parfum da skal alt være flott 🙂

  • Tror ikke parfum finnes i annet enn den firkantete flypropellflasken.De MÅ ha minst to 🙂 Spurte om de hadde både parfum og edt, pris, og om det gikk an å få tilsendt eller evt legge av og få noen til å hente for seg.

   • Har sett på eBay at VdN Parfum har kommet i flakongen som Jicky er mest kjent for å bruke. Er sikkert bare en vintage versjon som ikke lages mer. Vil helst ha den ikoniske grønne flakongen her, er litt ekstra spesiell og unik. Venter i spenning. . .

    Også har visst SL ett tilbud om fri frakt frem til 21 Mars, lurer på om det vil gjelde for oss i Norge siden en bell jar blir under €110 etter fritatt moms.. I så fall, svært fristende..

   • Den har vel hatt en annen flaske til tider ja, men tror det er bare den «vanlige» som selges i butikker nå? Sikkert en vintage versjon den med Jicky-flaske. Men jeg har ikke peiling. Har ikke fått svar ennå, kanskje ikke så rart når jeg sendte epost ti minutter før stengetid, hehe.

    Så også det tilbudet om fri frakt, men tror det blir en exportutgave på meg når jeg skal ha MKK. Det er jo evt Sarrasins da, men vil helst spraye, og vet ikke om jeg gidder å lage egne decanter, selv om jeg gjerne skulle hatt en bell… Får se, men tror jeg holder meg til den opprinnelige planen om decant av den 🙂

   • Ja tror det samme som deg, sikkert den grønne som er i salg. Skal bli spennende å høre.

    Hadde tatt exportutgave av MKK hadde jeg bare visst den skulle bli gitt ut. Bestilte vel bare noen uker før jeg fant ut at den skulle komme i export.
    Det hadde blitt Rose de Nuit eller Sarrasins i bell med meg. Eneste som trengs for å decante fra bellen er bare en pipette og sprayflaske, ellers er det bare å fylle på etterhvert som den minker. Er ikke noe stress, tar fem min max 😉 Fikk en fin 3ml refillflaske i sølv fra TPC i dag, resten av bestillingen er enda ikke kommet.. 🙄

   • Jeg vet, men jeg er litt lat – synes det er veldig greit at noen har gjort det for meg 😉 Men om jeg hadde reist til Paris hadde det vært en annen sak, da hadde jeg garantert kjøpt en bell eller to.

    Den bestillingen din har virkelig tatt evigheter!

   • Hehe 😉 Er jo sant det er greiest å få dem ferdig.

    Ja, har til og med fått deler av denne aller nyeste «material» bestillingen som jeg gjorde i forrige uke. Har maset på de, men den skulle være sendt..

 5. Nei og nei, nå går det helt villt for seg her 😉
  Dette høres veldig dyrt ut, og virker som opptil flere budsjetter sprekker her 😆 VdN Parfum og SL bell jar .. Hm

  • Hehe 🙂 mye er ganske fristende ja. 😳
   Tror jeg skal greie å motså de fleste og heller kose meg med de mange jeg har, og glede meg litt ekstra til å skaffe de neste som har kommet på «lista» en eller anen gang.
   Men er fryktelig nysgjerrig på VdN Parfum hvis de skulle ha den her til lands. 😀

  • Jeg skal ikke ha bell jar altså, og VdN parfum er innarbeidet i budsjettet på et vis ved at jeg tar en kjøpefri mnd eller to i løpet av året hvis jeg kjøper den 😀 Evt ønske meg den i gave…

   • Mulig at jeg er blindet av nyfunnet lykke i VdN EdT. men Parfum ville ha blitt en virkelig investering, og kunne ha satt en del andre ting på vent pga den. Greit å la ønskene få stå litt på «listen» også, gjerne prøves ut litt ekstra just in case 😀

   • Enig. Vol de Nuit parfum er noe jeg bare må skaffe meg en eller annen gang i løpet av livet, og alt det andre jeg ønsker meg kan gjerne utsettes litt til for at det skal gå i boks.

 6. Æsj. Esthetique på Steen og Strøm har ikke svart ennå. Dårlig kundeservice (eller veldig utålmodig kunde…) 😦 Skjønner de ikke at jeg har lyst å bruke veldig mange penger hvis de har den?! 😀

  • Hmm..de burde ha svart nå da.. utålmodig her også..
   Tror det er best de svarer hvis de har tenkt å tjene seg noen kroner iallefall 😀
   er jo vinn-vinn for alle parter..

 7. Nå har jeg fått svar fra S&S, de har ikke VdN parfum – kun edt… 😦 Men jeg har iallfall fått lagt av en flaske av den.

  • Åh.. det var kjedelig da..
   men EdT er ganske flott også selv om jeg skulle ønske den hadde litt bedre holdbarhet på huden. Tror du kommer til å like den flasken godt 🙂
   Vi får drømme litt om Parfum og snuse på samplen vår enn så lenge. (min begynner å bli tom.. 😯 )

  • Jeg sparer på prøven min… Og vurderer veldig sterkt å bestille fra escentual – har allerede fått godkjent kjøpet som bursdagsgave fra foreldrene mine 😀 Men blir muligens tur til London i sommer, så venter litt og ser det an.

   • Vurderer å bare bestille fra Escentual her også, men tror jeg skal sende en mail til Guerlain om pris/porto/shipping før jeg eventuelt klikker meg i vei på Escentual. Ikke helt panikk her enda.. Andre mer oppnåelige ting frister jo også 😀

    Håper du får i orden tur til Lonon i sommer da. Det står høyt på ønskelisten min også.

 8. Krysser fingrene for London jeg også. Blir uansett ikke parfymetur, men skal tvinge følget mitt til å bli med i to minutter på Haute Parfumerie og Ormonde Jayne, hehe. Effektivt når man vet nøyaktig hva man skal ha.

  Gi beskjed om du du finner ut noe interessant fra Guerlain 🙂

  • Hehe, får alltid til å «lure» inn litt parfyme uansett hvor man skulle reise tenker nå jeg 😉 Hehe, kanskje til og med «smitte» litt over på andre med ett åpent sinn. (de får det iallefall kanskje etter Haute Parfumerie.. 😀 ) Ormonde Jayne ser også ut til å ha noen flotte butikker i London.

   Har allerede to klare som må nesten bli med hjem fra London når min tur kommer, Cuir de Russie og Tabac Blond.

   I will do 🙂

  • Har prøvd å «smitte» broren min, men han blir bare mindre og mindre interessert 😀

   Gode valg for London-kjøp! På min må-ha-liste om jeg reiser står 5 stk Ormonde Jayne, VdN parfum og Roja Dove Unspoken… Høres veldig mye ut, men det er altså bursdags- og julegaver fra hele familien og evt feriepenger, pluss at jeg har latt noen måneder stå tomme i parfymeplanen min i tilfelle en sånn mulighet dukker opp 🙂

   • Hehe, jaja..

    Uhum. Dukker sikkert flere opp også, men de to er fastsatt. Oj fem Ormondes 😀 Ja når du først skal ha, hvorfor ikke i London. Du kommer sikkert til å få med deg en brååte med «complimentary» prøver og ekstra god service 😉 Fristende å vente med VdN til en eventuell tur til HP. Er det slik at den også inneholder ekte oakmoss der?
    Men blir vel til syvende og sist bestilt på nett.. 🙄

 9. Ormonde Jayne kan bare kjøpes i London tror jeg. Mulig å bestille direkte fra OJ på nett, men da risikerer jeg jo toll osv. Enklere å kjøpe det i butikken. Og så drømmer jeg om å få et sånt kjøp 5, betal for 4-tilbud, haha 😀 Kunne kjøpt flere også, men et sted går grensen… :p

  Vet ikke om VdN på HP inneholder ekte oakmoss, regner nesten med det? Er vel umulig å vite om den fra Escentual gjør det.

  • Ja sant det. Elendige tollen, men mulighetene er jo der da. Sant at grensen må settes..en plass 😆

   Var egentlig bare noe jeg leste fra Jorid og Helge som nettopp. At de fleste parfymene på HP fortsatt inneholder ekte oakmoss. Googlet kjapt, og så at VdN har det i «notebeskrivelsen». Om der har noe å si vet jeg ikke. Kan jo ikke direkte bli bedre enn prøven fra TPC uansett..

  • Den prøven fra TPC er vel vintage, er den ikke det? Min er iallfall det. Skulle likt å visst hvor gammel den på Escentual er.

   • Står ikke vintage på min, kjøpte den i en samplepakke så har ikke peiling. Har passelig flott farge så den er nok ikke «fersk».
    Lukter uansett helt fantastisk.

    Hvis den har vært på lager så lenge som jeg har sett den der, så er det ikke godt å si.
    Men så er Guerlain ett av de merkene hvor jeg gjerne vil kjøper «eldre» vintage lagervare foran det helt ferske 😀

 10. Ok. Tror de har har bare vintage på TPC, men skal ikke si det for sikkert. Min er også ganske mørk i fargen.

  Tror VdN er fantastisk uansett hvor ny den er 🙂 Men skader ikke med litt vintage!

  • Jeg blir helt svimmel av å finne ut hvor kommentarene blir av 🙂

   Nå har jeg akkurat kjøpt Vol de Nuit! 😀 Dvs, jeg har ikke betalt den ennå, men venninnen min har hentet den på S&S. De hadde ikke lagt den av slik de lovte, går tydeligvis en smule tregt med kommunikasjonen der… Men det spiller ingen rolle så lenge jeg fikk tak i den!

 11. Marte: Ja forstår godt at du blir svimmel av komentarene, jeg forstår ingenting selv. De bare legger seg hvor de vil ser det ut som.

  Må nesten gratulere med en flaske av VdN! 😀
  Virkelig noe å se frem til.

  • Skjønner ikke helt logikken med rekkefølgen på kommentarene nei, men funker heldigvis når man bruker svar-funksjonen.

   Tusen takk, er veldig fornøyd med den! Bare så synd at jeg må vente til mai før jeg får den… Og nå som jeg har fått denne i boks lengter jeg egentlig bare enda mer etter en flaske VdN parfum, hehe. Og en stor flaske Chamade hadde heller ikke skadet nå som påsken nærmer seg 🙂

   • Hehe, jaja litt venting til da. Hvis du blir altfor utålmodig så kan jo den alltids sendes i posten.. 🙂
    Så var det neste.. hehe.. Blir litt sånn ja. Chamade har jeg ikke vært borti. Fått det for meg at den er svært feminin og uinteressant for meg. Burde kanskje teste den før jeg bestemte meg for akkurat dette kanskje…

   • Ser forresten på MUA at Chamade faktisk er laget som en moderne, lettere hyllest til Vol de Nuit, så er kanskje verdt forsøket bare av den grunn? 😉

   • Hmm..Absolutt. 🙂 Må vel snuse meg gjennom de fleste fra Guerlain uansett hvem de er laget for, spiller jo egentlig ingen rolle.
    Greit og ha en slags oversikt.

 12. Næh, tåler å vente litt. Og er livredd for at den skal forsvinne i posten eller bli ødelagt.

  Tipper du vil synes Chamade er altfor feminin, ser den ikke for meg på en mann. Sats heller på No19 🙂

  • hehe, sant! Skal nok litt til for at den forsvinner i posten, men man vet jo aldri.
   Chamade høres feminin ut, men tror jeg må prøve den en gang bare for å ha vært innom den også.

 13. Var det tre stk VdN parfum som var på Escentual før? Nå er der bare to, men jeg husker ikke om det har vært det hele tiden… Hmmm.

  • Hmm.. Ja det var nok tre, og det er ikke meg, så da begynner det å bli litt skummelt.
   Satt i går å prøvde å kladde en mail til Guerlain. Skal sende den avgårde i løpet av helgen tror jeg, greit å bare sjekke med de først når den likevel koster litt på Escentual.

  • Det var det jeg trodde, at der hadde vært tre. Iiiik. Håper jeg får London-tur i boks snart, da blir det litt mindre stress. Om jeg ikke kommer meg til London må jeg nok bare ta sjansen på å bestille fra Escentual.

   • merker det begynner å bli litt stress press her også.. Håper jeg får kjapt svar fra G. da slik at jeg kan bestemme meg hvor jeg skal bestille den fra.

   • De får sikkert inn nye om de selger de flaskene de har. Og hvis ikke så finnes de nok andre steder 🙂 Men vil helst ha en så gammel flaske som mulig, før reformulering.

   • yepp. Helt enig i den. Var det slik at man kunne skrive en komentar til ordren på Escentual før den er godkjent, bare for å prøve å smiske litt ned denne verdien på pakken..?

   • Tror ikke der var noe kommentarfelt. Jeg skrev iallfall ingen kommentar, men de skrev jo absolutt ingenting på pakken om verdi eller innhold. Ikke tollskjema i det hele tatt. Skjønte ikke at det var fra dem før jeg åpnet den, eneste som stod på konvolutten var adressen min.

   • Tollen trodde vel det var en privat pakke eller noe sånt. De kunne jo ikke vite at det var parfyme som jeg hadde kjøpt når det ikke var skikkelig merket. Men klagde ikke jeg 😈

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s