minis|Tauer, TOM FORD, CD Privee, Ineke..

Det har blitt vinter igjen..
eller kanskje er det mer riktig å si at vinteren aldri helt dro, og bestemte seg heller for å bli værende litt til.
Gammel grå snø har smeltet, for så å fryse på og til slutt blitt dekket med ett nytt dryss hvit snø. Det er farlig glatt. Under det hvite er det «såpe». Men til gjengjeld har solen tittet frem mer eller mindre og dagene virker lysere, lengre, lettere. Storfrosten har dratt sin vei og luften er mildere! Noen vil omtale det som perfekt vinterferievær, jeg tenker allerede Påske. Jeg ser kalenderen er godt igang med Mars.. I skrivende stund har snøen begynt å smelte helt vekk, det regner.. typisk 🙂

Jeg har testet opp igjen en del parfymer den siste tiden, det har ikke blitt så fryktelig mye nytt for å si det slik. Har skrevet i flere poster, og nevnt mange steder at jeg venter på siste rest av en prøvebestilling fra TPC. Det har tatt så gruuusomt med tid, for det viste seg at de ikke var sendt på grunn av at Roja Dove Unspoken var forsinket. Dette rammet alle de jeg gledet meg mest til ( heldigvis kom Vol de Nuit Parfum alene 😀 ).

Gjelder altså fem Caron Parfum; Alpona, En Avion, French Cancan, Narcisse Noir og Or et Noir, Maison Martin Margiela (untitled), Kenzo Untitled Fragrant Object, Annick Goutal samplepack med Duel, Eau du Fier, Heure Exquise pluss Ambre Fétiche Parfum, Roja Dove Unspoken og fem herlige ml. av L’Heure Bleue Eau de Parfum. Jeg har fått mail med forsikring om at de er straks på vei.. enda mer ventetid for meg. 😦

Kjenner jeg begynner å roe meg litt ned når det gjelder å slenge avgårde prøvebestillinger, har egentlig nok å velge mellom (for now). Synes også det er kjekkere å bytte 😉 Har en plan om å bestille en rimeligere full flaske med noe enkelt og deilig i nærmeste fremtid, skal komme tilbake til den. Det er på tide å spare opp til de store utvalgte fulle flasker jeg ønsker meg inderlig, og så får det bli eventuelle decanter av resten. Allerede begynt å legge til side til en belljar og tre kandidater kniver hardt om plassen…

Tenkte jeg skulle ta noen kjappe minis nedenfor. Noe nytt, og noen innfall.

Tauer Perfumes Eau d’épices

DuftNOTEr: Cinnamon Bark, Cardamom, Clove, Coriander, Mandarin. Orange Flower, Iris Root, Jasmine. Frankincense, Tonka Beans, Ambergris.
Parfymør: Andy Tauer

Update: Er lansert som No. 12 Eau d’èpices. Minien skrevet her er basert på en pre-lansert prøve, vet ikke om den er forandret i større/mindre grad. Andy Tauer går også i detalj og skriver om skapelse, oppbygging av duften på bloggen sin. Anbefalt lesning for de som interesserer seg litt mer om kjemien bak magien.

Foreløpig ikke utgitt enda. Det aller første jeg tenkte var Guerlain Insolence Eau de Parfum. Ikke akkurat samme duften (kanskje noe fiolaktig? vet ikke helt) men en lik feel eller noe, de har begge en svært kraftig start. Blir raskt veldig barkete, tørr, kjenner en rekke krydder som krangler om oppmerksomhet – da blir det litt “krydderskap” men etter en stund virker det som om de roer seg. Tror jeg får en overvekt av koriander, heldigvis er kanelen svært elegant og “usynlig”. Liker kanel best i små mengder, og for øyeblikket helst bare på grøt og kanelsnurrer 😉 ).

Så kommer litt citrus fruktighet, men mer i en overmoden form. Kanskje mandarin/appelsinblomst? En spesiell kombinasjon. Jeg liker appelsinblomst best når den er luftig, lys og lett, gjerne litt honningsøt. Eau d’épices tar en ny vending og blir tydelig kontrast til alt det tørre krydderet i starten.

Lar man Eau d’épices ligge på papirtørkle noen dager kommer den deilige amberbasen spesielt godt frem. Det tok dessverre for lang tid på huden min. Ligner ikke spesielt på noen annen Tauerparfyme jeg kan komme på, (har ikke prøvd alle enda) men en slags signatur går igjen. En råhet, gode råmaterialer, dybde, karakter, forandring og ekstrem holdbarhet.

TOM FORD for men..

DuftNOTEr: Lemon Leaf Oil, Italian Bergamot, Mandarin Zest, Basil, Violet Leaves, Ginger. Orange Flower Absolute, Black Pepper, Tobacco Leaf Absolute, Moroccan Grapefruit Flower. Deep Amber Accord, Cedarwood, Patchouli, Vetiver, Oakmoss, Leatherwood Resin, Cypriol Root.
Perfumer: IFF & Tom Ford

Jaha, uhum.. Dette er parfymen som drukner litt i sin egen reklamekampanje, og det har vel vært ett «hett» styr rundt denne. Personlig synes jeg den første (det har visst kommet ny) kampanjen til Black Orchid og den hvite skjønnheten fra YSL Opium er flott, samt Gucci Pour Homme gentlemannen i «noir», er noe av det beste jeg har sett fra TOM FORDs parfyme-art direction. Den verdenskjente reklamekampanjen for TOM FORD for men er vel noe av det mest over kanten jeg noen gang har sett. Likevel synes jeg det er vanskelig å la være på ett helt morbid plan, å ikke bli fascinert over hvilken guts og innsikt TOM FORD har når det kommer til å drive ren, rå buissness, gjerne ved å bruke det sleipeste trikset ever (om og om igjen!). Om det funker og får kassen til å klirre, det vet jeg ikke.. vent litt, jeg kjøpte jo parfymen.. som blindbuy! 😯

Men det var vel fordi jeg er en «TFF» (ha ha) og forventet meg noe fantastisk rått, dirty, sexy. . Det er ikke tilfellet her i det hele tatt. I stedet får jeg en flott rik og fyldig «tradisjonell» cologne, bedre enn de fleste jeg har vært borti. Starter zesty med sitrus i alle varianter (våt, bitter, solmoden, søt), ett pust tobakk og kanskje en pinch krydder gjør det hele litt mer interessant. Litt «dirty» anes i form av en stikkende svett odør (Cypriol), men holder seg stort sett i bakgrunnen gjennom hele komposisjonen. Notene lyger litt, den er ikke så komplisert og jeg greier ikke plukke ut halvparten av notelisten, no need to. TOM FORD for men tørker ned til en deilig sunkissed solnedgang av en skinscent (musky?). Føles ut som forholdsvis gode råmaterialer er brukt her.

TOM FORD for men er harmløs, easy to wear og like, inkludert sin lille mini dråpe «dirty». Notene ga meg i utgangspunktet egentlig ikke de helt store forventningene, men siden jeg ikke hadde muligheter å teste den (før min The Perfumed Court tid), tok jeg sjansen. Jeg vil vel si at dette var en blindbuy som ble passe vellykket over tid. Duften holder seg nært huden min, men det kan kompenseres med å spraye på litt ekstra. Etter min mening totally unisex, litt nonchalance, why not? 😉

TOM FORD for men er for meg synonymt med sommer, sol, 25 varmegrader og utendørs latskap. Jeg elsker å dusje meg med TOM FORD (ha ha) , og la den fordampe ned til min favorittdel – den behagelige varme skinscenten. Forsyner meg også grådig om det trengs utover dagen. Fant denne nå når jeg ryddet litt i parfymeboksen min, og da måtte jeg bare spraye frem duften av sommer..

Christian Dior Ambre Nuit

DuftNOTEr: Essence of Bergamot, Turkish Rose, Indonesian Patchouli, Cistus Labdanum and Lignum Vitae Wood.
Perfumer: François Demachy

Fem år etter siste utgivelse kommer Ambre Nuit, det siste tillegget til CD Cologne serien i “La Collection Couturier Parfumeur” «La Collection Privée». Ikke de letteste og mest kjente Dior parfymene og det skal litt arbeid til å finne tak i dem, unntatt i Paris, men samlingen har vokst og de begynner å få god distribusjon, og er enklere å få fatt i ved storbyferie til utlandet. Mens de fleste lovpriser «krydderskapet» Eau Noire, falt jeg for Bois d’Argent (dusty, Iris, almondy, wonderfull, classy, french, chic..) og skaffet meg en sunn decant av den i fjor sommer. Tror de kalles cologne på grunn av konsentrasjon i denne serien, men føles egentlig ut som gode, kvalitetsdufter med normal holdbarhet. De er unisex.

Jeg greier ikke helt å bestemme meg når det gjelder Ambre Nuit. Starter litt rart, søtt krydret med en bitter sitrusfeel/grapefrukt/bergamot. Lurer på om det er en spesiell kombinasjon med bergamot jeg reagerer på for tiden, samme noten går igjen i starten av Ineke Field Notes. Dette går heldigvis over etter kort tid, og jeg får varm (litt pudret, rose?) spicy amber i form av labdanum, søt med hint til vanilje, svakt woody («resinous/balsam»). Føles varm på huden, varer lenge. Definitivt moderne og vil fungere som en perfekt maskulin kan jeg tenke meg, hadde ikke hatt noe imot å kjenne denne på flere. Kan minne om Le Labo Labdanum 18.

For meg blir Serge Lutens Fumerie turque ett bedre alternativ. Den har mer spenning og tøffere noter; smoky tobakk/lakris/søtsaker, samtidig som den er deilig transparent, kan ane en rose i «fumene» og tørker ned til herlig honningglasert amber.

Ineke Field Notes from Paris

duftNOTEr: Coriander Seed, Orange Flower, Bergamot. Tobacco Flower & Leaf, Patchouli, Cedar. Tonka Bean, Leather, Beeswax, Vanilla.
Parfymør: Ineke Rühland

«..sweet-scented Paris afternoons…»

Ineke.com

En helt forferdelig start på huden min som har en lukt jeg personlig forbinder med lett surt skittentøy.. Bitter bergamot og sitrusaktige noter krangler tungt med karamell/kakao og det hele er bare ett salig rot. Etter en stund snur den om og overrasker.

Ut av kaoset kommer snikende dunster av en rustikk kafe i en gate i Paris. Woody, cafe-caramel, kaker, (parfymerte) mennesker.. ja, sammensuriumet av forskjellige dufter smelter sammen til en herlig og spennende opplevelse. Den får mer dybde etterhvert, jeg kjenner appelsinblomst og aner noe lær/tobakk.

Field notes tørker ned til en duft som minner om lukter som sitter i klærne, jakken og kanskje håret på en person som har tilbrakt noen timer på en café-bar etter «a good day’s work» med sightseeing eller hard shopping. Muligens en duft som gjør seg best sprayet og er en «slow burner» merker jeg (elsklinger har ofte startet ut som totally no-no til I LOVE YOUs). For øyeblikket ikke overbevist om jeg takler første del av parfymen enda.. men resten er bare så god!

noter & bilde 6: TOMFORD – Beauty
noter & bilde 8: www.diorhomme.com & Dior – Beauty & Fragrance La Collection
Du finner dem på colette.fr – Dior 😉
bilde 9: Café em Paris by Gabriel Bitar on flickr
noter & fakta: Ineke – Field Notes
Reklame

30 kommentarer om “minis|Tauer, TOM FORD, CD Privee, Ineke..

 1. Ineke høres veldig spennende ut, den står høyt på lista over ting jeg må prøve. Har du testet mange fra Le Labo? Har ikke helt turt meg på det merket ennå, frykter det kan bli dyrt… 🙂

  Er det Bois d’Argent som ligner litt på Hypnotic Poison? Jeg sliter litt med mandler i parfyme, det blir bare rart og kvalmende på meg.

  1. Den er verdt å teste, det er helt sikkert.

   Ja har prøvd de fleste fra Le Labo (unntatt denne City exclusives serien), mye falt ikke i smak heldigvis 🙂 Har decanter av Patchouli 24 og Labdanum 18, og skal snuse mer på Iris 39 og Fleur d’Oranger 27 når våren nærmer seg. Mener å huske det er en funky interessant «katt» i Iris 39 🙂 . Tror egentlig jeg aldri trenger en flaske, spesielt av Patchouli 24 for den er svært drøy i bruk.

   Nja, synes den ikke er så lik Hypnotic Poison, kanskje mer lik Dior Homme på ett sett. Vet ihvertfall at jeg ville ha hatt Bois d’Argent når Dior Homme er tom.
   Men det er mandel der ja, så det spørs.. SL Datura Noir var jo bare «super » Hypnotic Poison. Wow! Den tror jeg ikke jeg kan slippe unna med altså..

 2. Er mange ting jeg bare trenger decanter av, særlig etter hvert som samlingen vokser 🙂

  Funky katt høres interessant ut, hehe. Har prøvd Patchouli 24, den var temmelig grusom på meg. Men kan jo være jeg har endret mening nå. Kommer nok til å teste Le Labo etter hvert, men er så mye jeg vil prøve. Og burde egentlig prioritere decanter av det jeg allerede liker.

  Bildet av MKK bell jar får meg til å sikle. Rålekker flaske, og duften er også rålekker 😀 Må ha minst 15 ml decant av den, men da begynner det å lønne seg med flaske (bortsett fra at jeg slipper toll med decant). Lurer på hvor mange bell jars jeg hadde kjøpt om jeg reiste til Paris…

  Mandler i parfyme får meg til å grøsse. Fysj. Trodde Datura Noir var ganske tropisk? Hvis det er mandler i den er det store sjanser for at jeg hater den dessverre. Eller heldigvis, alt ettersom 🙂

  1. Samme her, lurer på om jeg skal satse på noen EldO decanter jeg har tenkt på lenge, før måneden er over (15%off på TPC)

   Hehe, så kjedelig med Patchouli 24 da, synes det er den beste hittil fra Le Labo. Den er ganske «heavy», og synes den også har en svak lik feel med deler av Hypnotic Poison. Tror de har samme parfymør, og etter en kjappt søk ser jeg at det stemmer, Annick Menardo. Har til og med laget Bois d’Argent 😮 Men Le Labo har jo nok av dufter å sette seg inn i.

   Uhum, måtte bare ta noen snapps av den. Spesiell følelse hver gang jeg tar den frem. Dufter fantastisk i tillegg! Ja når det blir så store SL dacants da lønner det nok seg med en flaske, og MKK har jo ganske nylig entret export serien. Mener jeg har sett den på strawberryNet, de refunder alle utlegg. Tror jeg hadde plukket med meg noen bells, iallefall to! Må nok ha litt ekstra «lommepenger» på en Paris tur tror jeg.. Jeg så jo export serien nesten overalt i Paris, iallefall på Sephora Champs-Élysées uten å tenke mer på det. 😯 Parfymeri åpent til tolv om kvelden, var spesielt altså!

   Får distinkte trekk Hypnotic Poison av Datura. Kanskje mer heliotropedelen men kjenner nok mandel tydelig. Var på grunn av den komboen jeg fant ut at jeg måtte prøve den.
   Tror den er ganske avhengig av kjemi. Ene øyeblikket var den deilig og myk, andre sint og sur.

   Uff, ja bra vi slipper å like alt. Liker allerede farlig mye her 😀

 3. Åååh, det var bra du minte meg på! Hadde tenkt å kjøpe Piguet Visa fra TPC nå i mars, men da bør jeg kanskje velge Jasmin et Cigarette og Putain i stedet.

  Jeg likte jo ikke ørkenmarokkaneren og Fumerie Turque før heller, så man skal aldri si aldri angående Patchouli 24 😀

  Så også MKK på strawberrynet nå nettopp… Hmm. Skal tro hvor mange de har, og hvor lenge de selges som del av export serien. Mulig jeg investerer i den i mars/april, må teste litt til. Synes Sarrasins skal komme som export snart. Eller Rose de Nuit. Hvordan er MKK sprayet i forhold til dabbet? Ser på nett at noen mener den absolutt IKKE må sprayes. Jeg lengter etter å komme hjem fra jobb og ta på mer. Minner meg om pelsen til katten min når han ligger i sola 🙂

  1. Så flott 😉 alltid greit med litt ekstra rabatter. Er det noen som trenger det, er det definitivt oss 🙂

   Ja sant, har hatt en del sånne opplevelser her også. Har mange jeg ikke har gitt opp i håp om at nesen min skal tåle og forstå de en dag 🙂 Patchouli 24 blir bedre jo lengre man bruker den, helst i kontrollerte små doser. Har killer «sillage».

   MKK er vandedannende, og er en av de mest «oppbrukte» samplene jeg har, andreplassen går til Black Aoud. Måtte snuse på disse hele tiden! 🙂
   Det blir vel en smaksak, den får litt mer slagkraft sprayet. Føles veeldig funky ut med en gang den er sprayet på, litt «plastikkish» også når jeg tenker meg om. Men til gjengjeld får jeg spredd duften bedre, føles ut som den varer lengre og jeg slipper å makke med dabbing. Det virker som noen får ekstremt med skank av MKK, jeg får nok ikke det. Kanskje jeg mangler en luktesans for å kjenne all «muscs» 🙂 Elsker MKK, men bruker den f.eks helst ikke på tannlegebesøk 😆
   Vanskelig å si hvor mange MKK strawberryNet har på lager, vet kun at jeg ikke har sett den «forsvinne» fra siden så lenge den har vært der. Fikk litt smått panikk når jeg så at strawberryNet hadde Borneo 1834, jeg bare måtte ha den. Ser at den også fortsatt er inne nå. Tror MKK aldri vil forsvinne fra export-serien. Fumerie Turque og Borneo 1834 er jo der enda, samt Chêne og Chergui. Hmm.. Får håpe på Rose de Nuit, Sarrasins og Cuir Mauresque blir lagt til. Tviler på at jeg har tålmodighet nok til å vente på alle tre..

 4. Jeg får nok heller ikke ekstremt med skank av den. Kjenner jo absolutt tendensene til svett hud, hest, kattepels og uvasket hår, men ikke på en sånn måte at det blir ubehagelig. Veldig sexy etter min mening 🙂 Er godt mulig det er noe muskgreier i den jeg ikke klarer å lukte – litt skummelt å bruke den da i tilfelle jeg er den eneste som ikke synes det lukter grusomt 🙂

  Jeg har lyst på både MKK og Fumerie Turque. Chergui har jeg allerede, eneste SL flaske foreløpig (men decanter av Cuir Mauresque, Five o’clock, Vetiver Oriental og Bois de Violette). Og så har jeg en flaske av den originale Feminite de Bois. Har lyst på nesten alt fra SL 🙂

  Cuir Mauresque bør også blir export, absolutt! Det er bare en ny hvert år?

  1. haha 🙂 neida, vet om flere som synes den er helt ok, ingenting «skummelt», også tror jeg den selger godt så vi er nok ikke de eneste som synes den er god 😉
   Flytter de en non-export til export hvert år fast? trodde det var mer tilfeldig om det var hvert år eller annet hvert år.. Håper iallefall på en av tre da, men har mine tvil 🙂

   Har prøvd en del SL og det finnes absolutt flere jeg liker bedre å bedre.. Miel de Bois og Chypre Rouge er to som kan vokse. Har lyst å teste ut den originale Feminite du Bois, spennende om den er «bedre» en SL Feminite du Bois. Uff, det aller verste er vel at L’Eau begynner å bli «grei» også.. 🙄 Men må først ha litt mer «dirty» før jeg vakser meg med L’Eau.. 😀

   Helt enig, den vil gjøre seg godt som export kan jeg tenke meg 🙂

 5. Her var det mye nytt 🙂 Er enig med marte – MKK bell jar ser meget fristende ut .. Eau d’épices skal testes etterhvert. Kanel kan være veldig godt når det ikke er for mye. Det er en aldeles pikant og nydelig kanel i Organza Indecence også.

  Tom Ford er god til å bruke triksene som selger, og vi går rett på limpinnen såklart 😀 Extreme versjonen er til å spise opp spør du meg.

  Skal ta på en dråpe med Le Labo Labdanum 18. Lenge siden jeg har prøvd, og labdanum er en av mine favoritt noter. Har falt stygt for Rose 31 forresten. Måtte le, siden det viste seg å være en herreduft .. Det er og blir mannlige roser som passer på meg 😀

  1. Ja er ikke de flotte 🙂
   Ja den blir nok testet mer her også regner jeg med, dufter fra Tauer må få flere sjanser. Skeptisk til kanelen, men fungerer i små mini dryss 🙂

   Jepp det det gjør iallefall jeg mer eller mindre (han har ikke helt greid å prakke på meg Tom Ford Private Blend heldigvis).
   TOM FORD for men er deilig, men TOM FORD extreme er noe helt annet. Den har mer Private Blend feel og utsøkte råvarer, selv om duften er enkel og grei.
   Angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte den (selv om den var aaalt for dyr) Fortjener en egen anmeldelse en gang 🙂

   Hmm.. lurer på om jeg skal lete frem Rose 31. Veldig lenge siden jeg testet den, ser den havnet på nei lista og vet jammen meg ikke helt hvorfor 😮
   Det var spennende å oppdage labdanum, og har siden blitt en av mine favoritt ambernoter i tillegg til den mer «orientalske» amber varianten ( som kjennes tydelig i sin «solo» glory» i L’Artisan Parfumeur L’eau d’Ambre Extreme)
   Labdanum 18 har for meg blitt en enkel, herlig og stilig «komfort» amber/vanilje som gjør susen 😉 måtte bare ha en decant, hadde også god pris på TPC.

 6. Labdanum og Rose er vel de jeg er mest spent på å teste fra Le Labo, i tillegg til Jasmin og Tubereuse. Var VELDIG billig med de store decantene på TPC 😀

  Aner ikke om det kommer en ny hvert år, eller om det er mer tilfeldig. Men krysser fingrene for Sarrasins eller Rose de Nuit i julegave til meg selv, hehe.

  Synes originalen av FdB er best, men om du ikke får tak i den gamle er den nye en helt ok erstatning tror jeg. Har ikke testet den nye grundig, men føles litt tynnere og mer transparent.

  Har tatt på en god dose MKK nå, og kjenner tydeligere det animalske. Mmmm, den er så god! Men spesiell, og trenger strengt tatt ikke en hel flaske… Men morsommere med flaske enn 5 ml decant, og 15 ml er nesten like dyrt som flaske. Og er en parfyme jeg har lyst å ha i samlingen min resten av livet. Får gruble litt på det og teste litt mer. Jeg vil egentlig ikke kjøpe så mange flasker, men samtidig er jeg livredd for at ting jeg elsker skal forsvinne eller bli reformulert og så sitter jeg igjen med en ørliten decant jeg må rasjonere 😀

  1. Gjett hvem som sitter med 4 stk Le Labo oppover armene nå .. 🙄 Rose er nr 1 for meg, deretter Labdanum og Iris (veldig nydelig den også) Eneste Neroli jeg ikke må ha. Den er herlig nok, og et must å teste for de som liker neroli. Hvis du liker iris marte, så prøv Le Labo sin 😀

   1. Bipbap: Hehe 😉 du dufter godt da ihvertfall. Lovende start på helgen 😉

    Lurer på om det var Neroli 36 og Bergamote 22 (den var faktisk ok) som jeg ikke kunne ha tenkt meg. Ambrette 9 forstod jeg ikke vitsen med i det hele tatt, null lukt what-so-ever, kunne sikkert ha hellt ut vialen og alikevel vært luktfri. Og parfymerte babyer blir vel litt drøyt eller? 😀
    Oud 27 falt jeg for, og skal ha decant. Synes faktisk den ikke er så «oud», men det er jo det som er så morsomt med Le Labo. Lett boozy «møbelpolish» men på en god måte. Kan ane litt rått lær der også en plass. Eneste jeg kanskje kunne ha vurdert en full flaske av, med mindre Rose 31 overtaler meg.

    Må jammen ta å grave frem prøvene her også 🙄

  2. Oj, hadde ikke registrert at de hadde en Tubereuse 😮 Kanskje ikke vært så interessant før nå og sikkert for at den er i ekstrem «limited» og dyr distribusjon.
   Har ikke satt meg så mye inn i disse City exclusives, rett og slett for de er skammelig dyre. Til og med prøvene.
   Så at det heldigvis finnes en samlepakke på TPC med miniprøver (0,25ml) til overkommelig pris.

   Ønsker en av de jeg også, men håper ikke den bellen jeg kommer til å gå for blir export da.. Var litt kjedelig når jeg så at MKK kom til å bli export rett etter jeg kjøpte den i bell. Jaja, fikk 15 herlige ml ekstra da 😀

   Hmm..kunne gjerne tenkt meg FdB mindre transparent og litt rikere, men må vel teste den jeg har grundigere. Likte godt drydownen, men var litt skeptisk til begynnelsen.

   Hehe, så flott den falt i smak 😉
   Decanter er helt supert og ett must i mange tilfeller, men alle disse flaskene frister jo sånn 😆
   Har regnet litt på SL decanter, svært mange «lønner» seg i 5ml, men når det nærmer seg 15ml da spørs det.
   Kommer egentlig helt an på hvor mye jeg bruker den, men har jo samme planen om å beholde det jeg har resten av livet såå…det meste blir en «god» investering 😆

 7. Lover å prøve mer Le Labo, noterer Iris også Bipbap 🙂

  Er jo mer stas å ha en bell enn en vanlig flaske! Men skjønner godt at det var litt irriterende. Jeg vegrer meg litt mot å kjøpe 15 ml decanter, siden det er såpass dyrt. Synd jeg ikke hadde oppdaget flere av de ekslusive mens TPC hadde tilbud på 15 ml decanter av SL. Da fikk jeg Bois de Violette for like under 60 dollar. Burde nok kjøpe bell av Sarrasins, men er ikke helt på det nivået at jeg lager decanter selv ennå. Men det kommer nok 😉 Og om jeg kjøper en decant av den nå, og flaske senere, så gjør det ingenting – tror aldri jeg kan få for mye av den!

  «Gode investeringer» kan brukes som unnskyldning for mye rart 😀

  1. Ja absolutt verdt det 😀

   Jaa, tenker det samme. Er jo flottere og mer spesielt. Veldig stolt av den 😀
   Etter alle historiene man leser om «pilgrimsreiser» til Paris fra de borte i Usa, og hvordan de vokter bellsene sine med nebb og klør på vei hjem, er det litt artig og spesielt at jeg har fått en også. De kan jo bestille alt annet på nett, Chanel Les Exclusifs f.eks. Og at det er 75ml er jo også nice 🙂 veier vel opp har jeg trøstet meg med 😉

   Var tenkt å kjøpe Borneo 1834 på TPC special salget, heldigvis så gjorde jeg ikke det 🙂
   Greit med decanter for å prøve ut om parfymen blir brukt også, ser ganske godt hvilke parfymer jeg ikke trenger flasker av for å si det sånn 🙂

   Haha, må ha en som kan brukes til alt 😀

 8. Jaja, da har jeg vært en tur på TPC 🙄
  Jeg kikket litt på decants av Oud 27 og Patchouli også, men lot det være denne gangen. Nå dufter vel du Le Labo også – Vi lar oss fort rive med (for å si det litt pent 😆

  1. hehe 😉 håper du får de ganske snart da. Coromandel kom ganske kjapt 😀
   hadde bare Oud 27 vært på «salg»..

   Jess er i gang med Le Labo. Må si at jeg husker Iris 39 som MYE mer «skankiere» enn det den er nå. Tror nesen min har blitt litt for vant. Liker det jeg kjenner så langt, en spennede variasjon Iris, kanskje mer urban?
   Dette får meg til å undre litt på hvordan det står til med min nesten ubrukte 5ml av TDC Rose Poivrée som jeg fint gjemte vekk etter å ha rynket på nesen etter noen tester (decant blindbuy, var jo så rimelig 😆 )

   Om vi gjør, jeg er blitt «omvendt» og er nå medlem i PG klubben også 🙄

  2. Pøh, vi lar oss vel ALDRI rive med… 😀

   Tror jeg sparer mye på å kjøpe decanter, når jeg faller pladask for en parfyme er det lett å klikke på kjøp-knappen, men så sitter jeg plutselig der med en stor flaske jeg ikke bruker så ofte.

   Og Per Christian: Det var på tide du ble med i PG klubben 😉

   1. Marte: Kanskje litt på overtid 😉 jaja, bedre litt seint enn aldri 😆
    gosh, denne L’Ombre Fauve altså.. 🙂
    hadde den bare vært «regular» i 30ml såå..hadde den ikke vært langt unna 🙂

    Så sant det du sier! Tør ikke tenke på hva decantene mine hadde villet kostet i hele flasker. Bare Les Exclusifs alene ville blitt $1000, og tror jeg kun hadde klart å bruke Cuir de Russie skikkelig. Så takk og lov for decanter (og prøver) 😀

   2. L’Ombre Fauve er verdt å ha stor flaske av altså! Den er jo ikke så dyr på TPS heller, og så er den enda bedre sprayet 😉 Den kan brukes til alt. Mulig den også går an å bruke som basis under andre dufter som trenger noe ekstra.

   3. uhum, begynner å merke dette. Den var så enkel å like at det var skummelt. Når jeg tenker meg om så har jeg ikke noe i samlingen som direkte ligner.
    Også er den «limited» da..Hjelp! Får prøve den litt mer og se om den ender opp som decant eller flaske.. 🙂

    Må ta å roe meg ned litt, synes det har blitt en del nye flasker i det siste med meg altså.
    Venter jo på en pakke fra strawberryNet, men den betalte jeg nesten «ingenting» for.
    Har egentlig gjort svært gode dealer når alt kommer til alt.

  3. Aha, det var bare noen som var på salg ja. Urban er nok rette ordet for Iris 39. Velkommen i PG klubben forresten 😀 Nå skal du få kjørt deg altså, og pass godt på kredittkortet 😆 Jeg er veldig stolt over at jeg kun har kjøpt en flaske 😀

   Enig med marte om decanter. Vi har lett for å bli litt implsive, og handler flasker så fort vi faller stygt.

   1. Bipbap: Jess, men de som er på salg holder jo i massevis 🙂 Kjente rester etter Iris 39 på hånden tidlig i dag. mmmm..Decantworthy 😀
    Tusen takk! 😀 Hmm…tror jeg må låse kredittkortet vekk en plass mens jeg tester altså. Noen var altfor enkle å like..
    En flaske PG er sikkert godt gjort! Har lyst på tre allerede 🙄 og har bare testet en liten del av linjen. Jaja, jeg skal nok greie å styre meg (litt) 😀

    Helt sant! Er faktisk litt stolt over å bare ha kjøpt flasker som har stått på «måha» listen hittil i år. Riktignok så hadde en av de ikke stått der så altfor lenge..

   2. PG er skummelt! Som regel faller vi stygt for bare en eller to fra hvert merke. Når det gjelder PG, er det ikke noe problem å velge ti .. Det er vel litt sånn med Serge også.

   3. Det virker som om mange (iallefall de jeg har fått ptøve) er svært enkle og like fra PG. En «måha» og en «vilha» pluss to «burde» ha, av fem er jo bare håpløst 😀

    Serge har jo også sin quirkiness og er ekstremt spennende selv om det kanskje tar litt lengre tid og falle for noen. Men når først det er gjort, så blir det for life! 🙂 Kan gjerne plukke med meg en fire-fem SLs her 😀 må bare vinne i Lotto først..

 9. Takk og lov for muligheten til decanter sier nå jeg 🙂 Jeg har ikke kjøpt så mange flasker i år, kommer bare på Parfum Sacre og Cadjmere. Og så fikk jeg L’Ombre Fauve i forsinket julegave. Men har blitt noen decanter, og en del prøver. Synes nesten det er prøvene som er verst, blir fort mye penger. Denne måneden blir det ingen flasker, kun decanter og prøver.

  L’Ombre Fauve og MKK er sånne parfymer som jeg blir litt avhengig av, klarer ikke å la være å sniffe på armen min, og gir meg en helt spesiell følelse. Tror nok jeg ender opp med en flaske dirty musk neste måned… 🙂

  1. Kunne ikke vært mer enig 😉 prøvene trekker sitt de også. Ble så mye prøver i fjor (tok litt av) at nå er det selve flaskene sin tur.
   Morsomt å tenke på at Lonestar Memories og Une Rose Chyprée har blitt testet grundig ut og har stått lenge på «måha» listen før jeg klikket de hjem.
   Heldigvis ikke så mange jeg føler jeg «måha» nå da. Bare tre-fire stykker 🙄 jaja. Får se om jeg kan «få en i gave» her også. 😉

   Så morsomt og flott at du likte MKK så mye. Denne dirtye musken altså.. 😀
   kanskje jeg ender opp med en flaske L’Ombre Fauve neste måned, hvem vet..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s