Holygrace & Holygrapie CdG x Undercover

Det ser ut til at ryktene stemte til slutt. Undercover er en label drevet av designer Jun Takahashi. Har samarbeidet med COMME des GARÇONS på andre prosjekter, nå da med to parfymer. Dette er ett samarbeid i likhet med CdG x Daphne, CdG Monocle og CdG Stephen Jones.

«HOLYGRACE inspired by the creatures GRACES, it is a perfume of elegance, soap freshness and poison.» Notes: Bergamot, Ginger and Pepper.

«HOLYGRAPIE inspired by his child GRAPIE, this perfume reflects the smell of babies, kindness and sensuality.»

Må inrømme at jeg ikke kjenner så godt til Undercover, har bare hørt navnet i forbindelse med CdG. Og når CdG har en liten finger med i spillet, da blir jeg interessert sporenstreks. Holygrace høres mest interessant ut, elegant, såpe og gift? Er ikke så fryktelig fan av såpeparfymer, men har funnet noen få jeg faktisk liker. Får håpe «gift»-elementet gir den litt futt. Er det noen som klarer det, så er det CdG. Skal være på utkikk for disse må iallefall testes. Synes grafikken og eskene var stilig. Mer info ved launch.

Holygrace & Holygrapie kommer i EdT. 50 ml.

mer om Undercover fra A MAGAZINE curated by Jun Takahashi og fra NUMBER3
kilder & bilder: Nyhetsmail Colette.fr og tidligere Guerrilla-store i Hellas nå NUMBER3
Reklame

2 kommentarer om “Holygrace & Holygrapie CdG x Undercover

  1. Kjenner dem ikke, men synes jeg har sett flaskene. Veldig søte flasker da (nesten litt for søte kanskje)Eskene var finere 😀

    1. Nesten litt på grensen til sånne barneparfymeeflasker som «diddle» eller «hello kitty» synes jeg 😀 grafikken og eskene var stiligere, sikkert det han/de er flink med. Så spørs det da hvordan de dufter..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s