PiP|Lanvin My Sin & Chanel N°19 Vintage

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

En litt annerledes pakke ventet på posten i dag..
Ikke «fresh from the store»,
denne gangen er det modne nyheter som gjelder.

Har handlet litt småtterier fra quirkyfinds før, og har vel nå snart kjøpt opp alt interessant fra Chanel der. Har bare testet N°19 ganske overfladisk, men så denne på quirkyfinds i Desember, og «lystpåmakeren» i meg begynte å spinne sine nett. Har prioritert litt andre ting, men etter en stund begynte jeg å få smått panikk for at noen andre skulle snappe den opp. Nå følte jeg at tiden var moden, den skulle bli min.

Har lenge ønsket å få prøve My Sin fra Lanvin. På tide å få gjort noe med det, derfor i tillegg til N°19 ble det med en rimelig og helt «ny» liten flaske Eau.

Kjente jeg var veldig spent på å få sprayet N°19 etter å ha «desinfisert» den med antibakteriell-servietter (litt paranoid 😉 ) men det var ingen fare, nesen min registrerer gooood duft! Lanvin My Sin tok meg litt på sengen, trodde ikke den kom i gullflasken, så ble meget positivt overrasket. Den er så «fersk» at pappbeskyttelsen hadde satt «spor» i forgyllingen på flasken. Duften lukter fint fra tuten, skal undersøkes nærmere senere. Spent spent spent!

Fra tiår i mørk bortgjemt dvale, er de endelig klare for dagens lys.
Spesiell følelse med «vintage», dette var virkelig dagens 😀

Les mer om netthandel fra quirkyfinds.com her
Reklamer

6 thoughts on “PiP|Lanvin My Sin & Chanel N°19 Vintage

  • Ja det anbefales 🙂 De er flotte disse refillsprayene til Chanel, ganske solide og god størrelse på dem også har de litt historie.

 1. Nå har jeg sammenlignet No 19 vintage cologne med moderne EdT, EdP og parfum (aner ikke årstall, det man får på TPC nå og som ikke er merket med vintage). Alle er bra, på ulike måter. Men savner læret i de moderne versjonene, det gir en mykere og fyldigere base enn vetiver. EdP er den som skiller seg mest ut, blir veldig søt og syntetisk – ville heller valgt Annick Goutal Heure Exquise enn den.

  EdT er grønn og litt skarp, men med en myk undertone. Vintage cologne er mørkere og dypere, og mer bitter i starten. Mer chypre føler jeg. Parfum er himmelsk i starten, men av og til merker jeg en litt skarp vetiver i drydownen. Ellers er den rundere og varmere enn de andre konsentrasjonene. Både EdT og parfum ligner en god del på cologne, på hver sin måte.

  Konklusjon: vintage cologne er fantastisk og absolutt verdt å teste. Jeg skulle ønske de ikke hadde kuttet ut læret. Skulle gjerne hatt en vintage flaske av No 19, men er veldig fornøyd med reformulert EdT og parfum 🙂

  • Holdt nettopp på å skrive en mail om den. Tror No19 colognen jeg har er fra slutten av 80tallet en gang, har ikke sett noen prøver av den noensteds. Men tror man kan finne en flott «vintage» No19 så lenge den er fra 90tallet også. Høres så spennende ut, har ikke fått sjansen til å sammenligne alle No19, men synes de moderne var ganske spennende og var jo egentlig grunnen til at jeg bestemte meg for å satse på den vintage. Gleder meg til å sammenligne alle sammen 😀

   Tror EdT. vil passe meg best, litt skarpere kan gjøre seg men var usikker etter kjapp test. Colognen var det ingen problem med, følte den var helt perfekt. Kanskje da på grunn av læret som du nevner.
   Jeg er jo heldig å ha litt av denne (er vel ca 25ml) igjen. Skal være på utkikk på eBay etter en refillflaske men er fornøyd så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s