sniktitt | Lonestar Memories & Une Rose Chyprée..

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Fra Andy Tauer i Sveits, etter KUN TO DAGER, kommer to velprøvde og  herlige parfymer addressert til meg rett i postkassen. Ohh, det var en fryd å åpne disse to, dette er en av grunnene til at jeg driver med denne hobbyen. Nå lukter jeg fantastisk av smoky lær og armen har fått en dusj sursøt rose. Så velgjort pakket, håndlaget med masse kjærlighet og omtanke. Fant også vedlagt en spennende prøve av noe nytt.. Eau d’épices. Må prøves senere. Vil alltid fremover følge med på hva Andy Tauer kommer til å gjøre. Mener å huske at jeg har leste på bloggen hans at brandet har noen spennende planer for fremtiden som avdukes i mars på parfymemessen Esxence i Milano (sukk) og at han arbeider med en ny rose (aldehydic? 🙂 ) som kanskje blir laget for salg. Hvem vet.. only Andy 😀 Uten much further ado..

mer om Lonestar Memories|Tauer Perfumes

Sender en liten hilsen til de som har bestilt fra nettshoppen til Tauer, takk for tipset 😉
Tauer Perfumes sjekk ut bloggen hans for ett nærmere innblikk.
kilder: Tauer’s Blogg
Reklamer

12 thoughts on “sniktitt | Lonestar Memories & Une Rose Chyprée..

 1. Åååååå, en smule misunnelig her ja .. 😀 Skulle gjerne ha snust litt på deg nå forresten 😀
  Så fantastisk god service fra Andy, og en ny duft også .. Gleder meg til å høre om den 🙂

  • Hehe 😀 ja dette var flott! Er ekstremt velduftende her 😉 Fikk litt sann «oj, bestilte jeg 100ml eller..?» når jeg fikk se flasken, større enn forventet. Spennende utvikling på Lonestar Memories når jeg fikk den sprayet, mildere på en måte? Må utforskes nærmere, men nå har jeg jo masse å ta av. Utrolig service, det går visst ann 😀 Jeg er definitivt fan nå.

   Har ikke prøvd den nye duften, skal spraye den på senere.

   Fra kortet står det: Eau d’épices, EdP:
   Topnotes: Cinnamon bark, cardamom, clove, coriander, mandarin.
   Heartnotes: Orange flower, iris root, jasmine.
   Basenotes: Frankincense, tonka beans, ambergris.

 2. Ah, det å få parfymer *sukk* Føler det er på tide å bestille noe nytt snart, bare en uke siden sist noe deiset ned i postkassen…

  Gøy med prøver på ny Tauer, regner med du kommer med oppdatering når du har prøvd den. 🙂

  Troor jeg skal ta på litt tilfeldig Tauer etterpå og prøve litt.

  • Uhum, dette var virkelig en opplevelse, det blir gjerne en stund mellom hvert «hele flaskekjøp». Har hatt en god dag 😀 Kjenner Une Rose på hånden enda.
   Måtte en tur på butikken i sted, så jeg ventet litt med å spraye den nye prøven. Duftet jo flott allerede med Lonestar Memories og URC. Skal ta å spraye hånden nå. Må ta en oppdatering på den senere. Hvilke tilfeldig Tauer ble det da? 🙂

  • Åh guri. Tror jeg hadde blitt gåen etter noen hundre sånne. Ekstra artig å vite da 😀 han blir jo så flink med innpakning.

 3. førsteintrykk på Eau d’épices:

  Det aller første jeg tenkte var Guerlain Insolence EdP. Ikke akkurat samme duften (kanskje en anelse fiol? vet ikke helt) men en lik feel eller noe, de har begge en svært kraftig start. Blir raskt veldig barkete, tørr, kjenner en rekke krydder som krangler om oppmerksomhet, da blir det litt «krydderskap» men etter en stund virker det som om de roer seg. Tror jeg får en overvekt av koriander, heldigvis er kanelen svært elegant og «usynlig». Liker kanel bare i små mengder, og for øyeblikket helst bare på grøt. Så kommer litt citrus fruktighet, men mer i en overmoden form. Kanskje mandarin/orange flower? En litt spesiell
  kombinasjon, liker orange flower best når den er luftig, lys og lett, gjerne litt honningsøt også. Eau d’épices tar en ny vending og blir tydelig kontrast til alt det tørre krydderet i starten.

  Ligner ikke spesielt på noen annen Tauerparfyme jeg kan komme på, (har ikke prøvd alle enda) men en slags signatur går igjen. En råhet, svært gode råmaterialer, dybde, karakter, forandring og holdbarhet.

 4. Eau d’epices tror jeg at jeg kan komme til å like svært godt! Du beskriver den godt syns jeg, og jeg er enig i at kanelen heldigvis er litt usynlig (jeg vil bare ha den i gjærbakst :-))
  Den blir tørr og varm på meg, frisk og elegant på en gang.
  Og det var en sann glede og åpne den lekre esken, og lese det fine, fine kortet fra «my Andy».

  • Takk for det 😉 Åh fikk lyst på kanelsnurr nå 🙂 det lukter såå godt! Eau d’epices blir litt for tørr på huden min, føler ikke den helt enda. Men jeg må nok teste den mer, alt kan jo skje.

   Ja var ikke det vel? Følte jeg fikk en gave fra parfymøren selv, jeg ble helt tom for ord. Sånt liker jeg, og han skal ikke se bort ifra at jeg kjøper noe mer fra han en anen gang.. I am fan! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s