Tilda Swinton «LIKE THIS» Etat Libre d’Orange

Update: Etat Libre d’Orange har åpnet en web-side for parfymen med inspirasjon i form av tekst. Det er altså da bekreftet, og parfymens navn er «LIKE THIS». Ser ut som en brennende bombe, gleder meg til å prøve når den kommer ut. Launch 13 Mars i Paris og parfymør er Mathilde Bijaoui.

Composition: Mandarine Jaune, Gingerbread, Potiron Jungle Essence®, Immortelle, Neroli du Maroc, Rose de Grasse, Vetiver, Heliotrope, Musc.

Det ser også ut til at ett nytt Etat Libre d’Orange prosjekt er under arbeid «Archives69». Skal komme i September 2010 Paris. A beginning is a very delicate time… But the end just hurts! Thomas Middleton(1580-1627).

fakta: Etat Libre d’Orange

Dette er ikke akkurat ferske nyheter, men interessant og spennende uansett.
Det er snakk om at skuespilleren Tilda Swinton (The White Witch i «Narnia-The Lion, Witch and Wardrobe», Engelen Gabriel i «Constantine»(2005)..) samarbeider med «provocateuren» Etat Libre d’Orange om å lage sin signatur duft. Smart og uventet trekk fra ELdO. Tilda Swinton er ett friskt innslag og en stor kontrast i forhold til andre «kjendis-parfymer» på markedet i dag. Jeg synes hun er en dyktig skuespiller og mener hun har en gjennomført individuell og til dels spesiell «avant» stil. Parfymens navn er foreløpig ukjent, den er ventet sommeren 2010. Mer info ved launch.

Gleder meg stort til å få testet ut resultatet! Jeg skal stå først i prøvekøen, det er iallefall sikkert!

Like This|Etat Libre d’Orange

kilder: The Scented Salamander
Etat Libre d’Orange
Reklame

17 kommentarer om “Tilda Swinton «LIKE THIS» Etat Libre d’Orange

 1. Har tro på at dette kan bli sært og bra 🙂 Liker mange av parfymene til ELO, ønsker meg flere flasker derfra.

  1. Helt enig! Tilda parfyme høres rått ut.

   Ja jeg har prøvd mye herfra, det ble en full flaske Jasmin et Cigarettes. Tror jeg var inne i en «dirty» Jasmine fase..

 2. Den har jeg også testet såvidt, men det var før jeg fikk sansen for jasmine. Ønsker meg Putain des Palaces, Vraie Blonde og Fat Electrician blant annet. Men har prøvd noen fra ELO som er virkelig grusomme.

  1. Oooo…Putain des Palaces 😀 rått!

   Heldigvis er ikke alt bra 🙂 Jeg skjønte ikke Don’t get me wrong baby…, Divin’Enfant var forferdelig søt, og Charogne var nesten på grensen av hva jeg kan takle. Har heller ikke hatt mot nok til å bestille prøve av den beryktede Secretions Magnifiques enda..

   1. Den er mye snillere enn den høres ut 😀 Vurderte å kjøpe den i julegave til meg selv fra mormor, men fant ut at det kanskje ble litt drøyt, hehe.

    Charogne har jeg faktisk fått litt sansen for etter hvert. Men balanserer på grensen mot kvalmende. Blir iallfall ikke mer enn decant av den. Verste ELO jeg har prøvd er Vierges et Toreros, den luktet så ekkelt at jeg ble fysisk uvel.

   2. Aha! Greit å vite 🙂 leste jo at Luca Turin mente den var en harmløs men alikevel ***** 5 stjernes «fresh floral» with a twist. Kanskje jeg er modigere nå enn før, jeg går jo rundt med MKK..

    Faktisk mer det motsatte med meg 😆
    Vierges et Toreros virket spennende, men det stoppet der. Må testes igjen 🙂 Blir mange decanter av EldO her også etter hvert.

   3. PdP er superfeminin, ganske pudret. Tror det er rispudder eller noe sånt i den? Lukter sminke og 40-tallsglamour. Men har en frekk undertone, uten at det overtar.

    Parfymene deres er jo ikke så himla dyre heller, det er en fordel.

   4. Det var det som slo meg når jeg prøvde Putain, ganske feminin.. Liker den svært godt, men jeg ender opp med å spørre meg selv om dette er noe jeg vil gå rundt å lukte. Får litt Angelina Jolie i starten av Mr.Mrs.Smith feel..»classy» og velstelt, men under er det lakk/lærantrekk dødelig våpen.
    Prisen er også en fordel 😉 kjøpte min gjennom NKDman, ble snappet opp i tollen, men sparte litt i forhold til luckyscent uansett 🙂

 3. Bra beskrivelse av Putain, den er akkurat sånn! Tilsynelatende pen og pyntelig, men litt syndig når man kikker nærmere etter 🙂

 4. Etat Libre d’Orange er noe jeg nesten ikke har testet enda. Skal fiske fram den ene prøven jeg har! Dere gjør meg jo nysgjerrig da 😆

  1. hehe 😀 det er jo flott.

   Gleder meg til «Like This», men notene gjør meg litt bekymret. Men men, spiller ofte ingen rolle.
   Hvilken er det du har prøve på derfra da?

  2. Har kun prøvd Fat Electrician. Dvs, har såvidt prøvd den. Ligger i en stor prøve med usorterte prøver .. Virker som en fin vetiver iallefall, men virket veldig diskret synes jeg. Merket den knapt på huden

   1. Den har jeg ikke åpnet faktisk 😮 men vet ikke vetiver altså, vi matcher ikke helt.
    Hadde en ganske non-stop testingperiode med ELdO, bestilte en stoor samplebag hos luckyscent når de fikk ELdO-linjen og fikk nesten alle på en gang. Noen druknet vel i forhold til andre, etterhvert ble jeg litt lei. Men fortsatt glad i ELdO og jeg regner med at «ELdOboksen» blir tatt frem og undersøkt litt nærmere når Tilda kommer 🙂

 5. Eg lukta secretions sist eg var i Paris, og eg var ikkje eit sekund i tvil om kva den handla om… Tilda Swindon er ei fantastisk dame, lever med to menn, og er spennande androgyn, ho inspirerer sikkert til ei spesiell duft. 🙂

  1. Gosh…Flesteparten sier SM er forferdelig og ubehagelig å bare prøve ut, mens noen sier den er harmløs… Må vel snart klikke meg frem en prøve og teste meg ut av denne imaginere frykten for noe horribelt.. Så får jeg da se om jeg åpner samplen når den kommer i posten 😀

   Tilda er en spennende dame, og det virker som hun lever ett interessant liv. Håper ELdO har greid å overføre dette til parfymen.

 6. Lurer på om det er noe kluss med kommentarene her, kommer i litt snål rekkefølge… Sikkert jeg som knoter litt. Den jeg sa er snillere enn den høres ut, er altså PdP, ikke SM 🙂 Den har jeg ikke testet.

  1. Ahh.. Da skjønner jeg 🙂 Neida det er nok ikke deg, det virker som kommentarene legger seg litt i rar rekkefølge automatisk 😕 har ikke peiling hvorfor 😀

   Enig om PdP, har vært borti tøffere saker. Som sagt SM skal prøves engang, men er ikke heelt klar for den enda..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s